Norden jagter kapital – Vil hente trecifret millionbeløb

Norden jagter kapital – Vil hente trecifret millionbeløb

Damskibsselskabet Norden vil forsøge at hente et trecifret millionbeløb igennem deres investorer. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

Publisert Sist oppdatert
Norden jagter kapital – Vil hente trecifret millionbeløb

Det dansk rederi DS Norden undersøger lige nu muligheden for at hente et trecifret beløb i dollar gennem en række opkald til investorer. Afhængigt af markedsforhold kan det resultere i udstedelsen af en treårig usikret og uopsigelige obligation.

Rederiet har bedt Pareto Securities og SEB om at gennemføre opkaldene til investorerne i jagten på kapital.

“Obligationsudstedelsen er en del af Norden’s plan om at diversificere sine finansieringskilder. Nettoprovenuet fra obligationsudstedelsen vil blive anvendt til generelle virksomhedsformål, som blandt andet inkluderer finansiering af arbejdskapital relateret til vækst og attraktive forretningsmuligheder primært inden for tørlastmarkedet,” lyder det fra Norden i meddelelsen.

Det maksimale udstedelsesbeløb er på 150 millioner dollars med en forventet første udstedelse på nominelt op til 100 millioner dollars.

Norden opjusterede fot lidt over to uger siden sine forventninger til årsresultatet for 2021 til 110-160 millioner dollars mod tidligere forventet 75-125 millioner dollars.

Powered by Labrador CMS