Danske Rederier er klar på Folkemødet i mindre setup

Danske Rederier er klar på Folkemødet i mindre setup

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

today popular

Foto Twitter Dominic Dyer
Fire spækhuggere skudt - Sælger kødet for 50 kroner kiloet
Torsk
Trods små torskekvoter: Fiskere får ikke hjælp fra ministeren
gitte henning ny
Kæmpe formuer - Her er landets rigeste fiskere
Her er Verdens nye største containerskib
Her er Verdens nye største containerskib
hsf-1-768x219
DFDS køber HSF Logistics Group for 2,2 milliarder

Danske Rederier er klar på Folkemødet i mindre setup

Selvom Folkemødet på Bornholm bliver noget anderledes end normalt, deltager Danske Rederier i Allinge. Dog med et noget mindre setup end de forrige år.

Med en række corona-restriktioner og håndsprit på plads starter Folkemødet i dag i solskin i Allinge. Danske Rederier deltager, men har valgt at nedskalere aktiviteterne. Den vanlige plads på Postbåden Peter i Allinge havn, sømandsviser og det traditionsrige spil ”Sænke slagskib” med politikerne er droppet. I stedet vil fokus være på debatter og dialog rundt på festivalpladsen.

”Selvom det på mange måder bliver et anderledes Folkemøde, så glæder jeg mig efter tusindvis af timelange teamsmøder til at møde samarbejdspartnere, politikere og venner af huset ansigt til ansigt,” siger Anne H. Steffensen, administrerende direktør i Danske Rederier.

”For mig er det det fysiske møde, der gør turen til klippeøen det hele værd. De uformelle samtaler, der opstår på kryds og tværs, og de bånd, der knyttes, de giver masser af inspiration, som kan bruges i andre sammenhænge. Det sagt, så glæder jeg mig da allerede til, at vi næste år forhåbentligt kan deltage i et mere ”normalt” folkemøde,” siger Anne H. Steffensen.

Anne H. Steffensen deltager i News & Co, der sendes fra den store scene fredag 16.30 og er derefter i debat om globale fællesskaber klokken 19.15 med arkitekt Dorte Mandrup, Operachef Kasper Holten og generalsekretær for Folkekirkens Nødhjælp, Birgitte Qvist-Sørensen på scene D11.

(Visited 1 times, 1 visits today)

POPULAR THIS WEEK

Foto Twitter Dominic Dyer
Fire spækhuggere skudt - Sælger kødet for 50 kroner kiloet
Foto Royal Arctic Line
Royal Arctic Line sender atter skib til Antarktis
Torsk
Trods små torskekvoter: Fiskere får ikke hjælp fra ministeren
gitte henning ny
Kæmpe formuer - Her er landets rigeste fiskere
Kok dræber kaptajn ombord på bulk carrier
Kok dræber kaptajn ombord på bulk carrier

RELATED POSTS