DFDS sætter dato på genstarten af Oslobådene

0
DFDS sætter dato på genstarten af Oslobådene

DFDS sætter dato på genstarten af Oslobådene

Efter at have været lukket ned i adskillige måneder, så har DFDS nu atter sat dato på genåbningen af ruten mellem Danmark og Norge.

Langt om længe kan danskere og nordmænd atter se frem til at kunne gå ombord på de ikoniske Oslobåde mellem Danmark og Norge. Rederiet DFDS, der står bag turene mellem København, Frederikshavn og Oslo, genstarter nemlig sejladsen fra den 2. juli.

Ruten, der har været lukket ned siden sidste år, har ikke haft meget glæde af, at det danske samfund har åbnet yderligere op i de seneste måneder. Norge har nemlig fortsat haft strenge karantæneregler for rejsende, men nu har landets sundhedsminister bekræftet, at Norge fra 1. juli bliver en del af EU’s coronapas, der skal gøre det væsentligt lettere at krydse grænser i Europa.

“Den 2. juli starter vi med at sejle København – Frederikshavn – Oslo igen. Det er en dag, vi har glædet os til i meget lang tid, og klargøringen af Pearl og Crown Seaways er i fuld sving!” skriver DFDS i en kundemeddelelse.