Den Maritime Fond uddeler 16,5 millioner til 19 projekter

Den Maritime Fond uddeler 16,5 millioner til 19 projekter

Den Danske Maritime Fond har for anden gang i år uddelt støtte til maritime projekter. Denne gang blev der givet i alt 16,5 millioner kroner til 19 forskellige projekter.

Publisert Sist oppdatert
Den Maritime Fond uddeler 16,5 millioner til 19 projekter

Den Danske Maritime Fond har ved årets anden uddelingsrunde bevilget 16,5 millioner kroner til 19 projekter inden for Fondens hovedkategorier: Maritime erhvervsprojekter, Maritim forskning, Fremme af Det Blå Danmark samt Kompetenceudvikling – såkaldt uddannelseslegater.

Til denne runde er der endnu en gang et spændende projekt indenfor Carbon Capture Transportation and Storate (CCTS), som har fået midler til en del af den eksperimenterende fase af logistikken herfor.

“CCTS kunne generelt blive en dansk styrkeposition, og vi er glade for atter at kunne bidrage til denne del af innovationen indenfor klimatiltag og grøn omstilling,” lyder det i en meddelelse fra fonden.

“Endvidere har vi fokuseret på den store udfordring, der er i både søfarten og den maritime industri at tiltrække unge studerende til de maritime tekniske uddannelser; lige fra erhvervsuddannelserne til universitetsniveau. Der er derfor til denne runde bevilget midler til flere prominente projekter indenfor dette felt,” oplyser Den Danske Maritime Fond.

Se alle modtagerne af fondsmidlerne her

Powered by Labrador CMS