Offshore konference og årbogsudgivelse afholdes i Esbjerg

Offshore konference og årbogsudgivelse afholdes i Esbjerg

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

today popular

DCIM101MEDIADJI_0478
Se billederne: DanFish International er slut for denne gang
Foto MSC
Behov for hurtig indsats for at beskytte fiskebestande i Atlanterhavet
DCIM101MEDIADJI_0387
Se billederne: 2378 besøgende på DanFish's første dag
Foto Fiskeristyrelsen Facebook 2
Sæler contra fiskere
Her er Verdens nye største containerskib
Her er Verdens nye største containerskib

Offshore konference og årbogsudgivelse afholdes i Esbjerg

Virksomheden DK Medier inviterer offshore aktører til konference med fokus på fremdrift og fremtiden indenfor olie-, gas- og vindenergi. Samtidig lanceres den 39. årbog, Danish Offshore Industry.

Konferencen og udgivelse af årbogen, Danish Offshore Industry, er en årlig tilbagevendende begivenhed siden 1982, udgivet af forlaget Ole Camåe. I 2020 gik stafetten videre til mediehuset DK Medier, som i forvejen udgiver to offshore relaterede netmedier, DK Havenergi og DK Vindkraft.

“Det giver mening og god synergi, at DK Medier udgiver Danish Offshore Industry med et nyt omfattende Supplier Index, sammen med vore øvrige offshore medier. Det er synergi i et nyt momentum,” siger direktør Niels-Henrik Iversen fra DK Medier.

DK Medier udgiver også nyhedsmagasinet Kommunen.dk og DK Nyt, der leverer nyheder og vigtig viden til den offentlige sektor. Med årbogen Danish Offshore Industry i porteføljen er DK Medier markedsledende på nyheder indenfor offshore og til den offentlige sektor. Visionen er at forbinde interessenter, leverandører og beslutningstagere.

Offshore konferencen afholdes den 3. september på Tobakken i Esbjerg, hvor der vil være tre indlæg og paneldebatter med deltagelse fra blandt andre Semco Maritime, NorSea Denmark, Energy Cluster Denmark, TotalEnergies og Oil Gas Denmark. Konferencen er åben for tilmeldte offshore aktører og interessenter.

“Vi ser frem til at byde velkommen til den årlige Danish Offshore Industry konference, som vi desværre måtte aflyse i 2020 pga. pandemien. Vi glæder os til at præsentere den nye årbog, som indeholder en række spændende historier og et nyt online Supplier Index,” siger udgiver Claus G. Theilgaard fra DK Medier.

Også den tidligere udgiver af Danish Offshore Industry ser frem til konferencen, hvor han håber, at de nye ejere får opbakning fra offshore branchen.

“Jeg håber meget, at DK Medier får en stor opbakning fra de mange firmaer, som opererer i offshore branchen, og det glæder mig, at det er en publicistvirksomhed, der viderefører udgivelsen. Jeg glæder mig til at følge udviklingen for Danish Offshore Industry,” siger Ole Camåe.

(Visited 1 times, 1 visits today)

POPULAR THIS WEEK

DAnmarks Fiskeriforening PO
Så er den nye fiskeriaftale i havn - Se hvor lidt, der må fiskes
DCIM101MEDIADJI_0387
Se billederne: 2378 besøgende på DanFish's første dag
DCIM101MEDIADJI_0478
Se billederne: DanFish International er slut for denne gang
Fisketrawler
Hver fisk kan kun fanges én gang
Her er Verdens nye største containerskib
Her er Verdens nye største containerskib

RELATED POSTS