Esvagt indgår stor aftale med TotalEnergies i Danmark

Esvagt indgår stor aftale med TotalEnergies i Danmark

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

today popular

DCIM101MEDIADJI_0478
Se billederne: DanFish International er slut for denne gang
Foto MSC
Behov for hurtig indsats for at beskytte fiskebestande i Atlanterhavet
DCIM101MEDIADJI_0387
Se billederne: 2378 besøgende på DanFish's første dag
Foto Fiskeristyrelsen Facebook 2
Sæler contra fiskere
Her er Verdens nye største containerskib
Her er Verdens nye største containerskib

Esvagt indgår stor aftale med TotalEnergies i Danmark

Med udgangspunkt i innovative løsninger vil to af Nordsøens nøgleaktører samarbejde om fremtidens logistik på Nordsøen.

Esvagt og TotalEnergies har indgået en række kontrakter for en stor del af den flåde af skibe, der vil betjene den danske sektor af Nordsøen. Det oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

Aftalerne omfatter blandt andet det samlede sikkerhedsberedskab samt transport og overførsler af gods og personer og er baseret på en nytænkning af den operationelle struktur. Den er derfor forankret i en flåde af flere multifunktionelle skibe. Aftalerne fokuserer udover sikkerhed også på at reducere det samlede energiforbrug og emissioner.

De underliggende skibskontrakter inkluderer ’Esvagt Dana’ som et kombineret ”walk-to-work” (W2W) og Emergency Response and Rescue Vessel (ERRV) skib; to ombyggede PX121 multifunktionelle skibe, der vil kombinere transport og ERRV; samt to Esvagt ”gruppe-2” ERRV-skibe. Alle er indgået på lange kontrakter.

Yderligere har TotalEnergies forlænget de nuværende kontrakter for tre ESVAGT ”gruppe-3” ERRV-skibe af forskellige varigheder, blandt andet for at bidrage ved Tyra projektet.

Den nye aftale tager afsæt i Esvagts stærke sikkerhedskultur og årelange erfaring i at gøre søen til en sikker arbejdsplads. Samtidig trækker den på kompetencer fra den grønne omstilling, som rederiet indledte for mere end ti år siden indenfor offshore vind, hvor Esvagt i dag er markedsledende.

”Esvagts ambition er at være markedsleder i offshore vind samt at hjælpe vores olie- og gaskunder med deres transformation. Vi er stolte af at kunne indgå så væsentlige kontrakter med TotalEnergies og ser det som et resultat af vores gode partnerskab samt det arbejde, Esvagt har udført over mange år for at sikre et sikkert og godt arbejdsmiljø til søs for de mange, danske offshore-arbejdere,” siger Søren Karas, Chief Strategy and Commercial Officer i Esvagt.

“Vores samarbejde med Esvagt i den danske sektor strækker sig over 40 år, og vi ser dem som en innovativ og god partner i vores indsats for at levere vores produktion på den mest sikre måde. Vi er derfor meget tilfredse med at have indgået denne aftale,” lyder det fra TotalEnergies Head of Logistics & Support to Operations, Rasmus Rozentals.

Kontrakterne forventes at skabe arbejdspladser for mere end 160 danske søfolk.

(Visited 1 times, 1 visits today)

POPULAR THIS WEEK

DAnmarks Fiskeriforening PO
Så er den nye fiskeriaftale i havn - Se hvor lidt, der må fiskes
DCIM101MEDIADJI_0387
Se billederne: 2378 besøgende på DanFish's første dag
DCIM101MEDIADJI_0478
Se billederne: DanFish International er slut for denne gang
Fisketrawler
Hver fisk kan kun fanges én gang
Her er Verdens nye største containerskib
Her er Verdens nye største containerskib

RELATED POSTS