HE Marine opruster el- og elektronikkompetencer på vestkysten

CEO i HE Marine Gert Balling. Foto HE Marine

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Avataq
Over 1000 tons rejer - Trawler med rekordfangst for tredje gang
20191216_Femern_Byggeplads05-800px
Tysk domstol stopper arbejde på Femern-tunnelen
Danmarks største fiskerihavn ligger i Skagen
Nyeste tal er udgivet - Her ligger Danmarks største fiskerihavn
Screenshot 2022-01-16 at 20.33
Voldsom video: Undersøiske vulkanudbrud sender tsunami over Tonga
HNLMS Rotterdam
Nato har udstationeret flådeskib i Østersøen syd for Bornholm

HE Marine opkøber Thyborøn Skibselektro og styrker sine kompetencer inden for el- og elektronikinstallationer. Det er ambitionen om at imødekomme kundernes efterspørgsel på totalløsninger til det maritime erhverv, der ligger til grund for opkøbet.

Fra 15. august 2021 bliver virksomheden Thyborøn Skibselektro I/S en del af HE Marine A/S. Med mere end 40 års erfaring inden for det maritime område komplementerer Thyborøn Skibselektro HE Marine på både brancheindsigt og kompetencer. Begge parter ser store fordele i at møde kunderne som et samlet hold på den jyske vestkyst.

“Vi følger den strategi, der er lagt for HE Marine. Vores mål er, at vi indenfor en årrække skal være den førende leverandør af el- og elektronikservice på danske havne. Med overtagelsen af Thyborøn Skibselektro er vi godt på vej,” siger bestyrelsesformand for HE Marine Kaj Lindvig.

HE Marine leverer el- og elektronikudstyr og gennemfører enkeltinstallationer, projekter og service til det maritime erhverv. Kunderne er primært danske virksomheder, værfter og rederier, mens aktiviteterne foregår internationalt. Virksomheden har afdelinger i Thyborøn, Hanstholm og på Lindø og samler nu alle Thyborøn-aktiviteter i Thyborøn Skibselektro’s bygninger.

Senest udvidede HE Marine familien i Thyborøn med opkøbet af DP Marine i efteråret 2020. CEO i HE Marine Gert Balling ser gode muligheder i at være endnu stærkere repræsenteret i det vestjyske.

“Vi ser frem til at kunne tilbyde alle vores kunder en endnu bedre service. Særligt Thyborøn vil mærke, at vi er til stede og kan levere totalløsninger. Opkøbet af Thyborøn Skibselektro sammen med opkøbet af DP Marine sidste år vil virkelig styrke vores muligheder indenfor alle områder, uagtet om det er fiskeri, offshore eller handelsflåden,” forklarer han.

De hidtidige ejere af Thyborøn Skibselektro, Per Mollerup og Glenn Schmidt, ser frem til samarbejdet, som sikrer, at de nu i højere grad kan imødekomme de lokale kunders stigende behov for samlede løsninger.

“Over tid har vi set, at efterspørgslen på helhedsløsninger øges. Derfor er vi glade for, at vi er lykkedes med denne overdragelse til HE Marine,” siger Per Mollerup, og Glenn Schmidt fortsætter:

“Det gør, at vi kan fortsætte med at levere den bedste service til vores loyale kunder gennem mange år – det er dét, vi er her for.”

Glenn Schmidt og Thyborøn Skibselektros øvrige medarbejdere tilknyttes HE Marine på fast basis, mens Per Mollerup vil være konsulent for en periode og sikre en god overgang for kunderne. Fremover forventer HE Marine at kunne beskæftige otte – ti ansatte med base i Thyborøn. Per Mollerup får desuden mulighed for at fortsætte salg af brugt udstyr i eget regi, mens han i forbindelse med installation vil anvende ressourcerne i HE Marine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære denne uge

Avataq
Over 1000 tons rejer - Trawler med rekordfangst for tredje gang
1-maersk-hardware-ships_2016
Maersk opjusterer igen - På vej mod Danmarkshistoriens største overskud
Foto Russian Fishery Company
Aalborg-virksomhed sikrer kæmpe russisk ordre på halv milliard
Beaumaiden
Haverirapporten er klar - Styrmand sov da Beaumaiden grundstødte
Prammen Karin Høj
Ekspert giver bud på hvordan Scot Carrier vædrede danske Karin Høj

Relaterede artikler