660 meter kaj levetidsforlænget i Aarhus

I tre etaper er de cirka 660 meter kaj blevet renoveret med fokus på levetidsforlængelse og bæredygtighed. Foto: Aarhus Havn
I tre etaper er de cirka 660 meter kaj blevet renoveret med fokus på levetidsforlængelse og bæredygtighed.

Et større renoveringsarbejde af cirka 660 meter kaj på havnen i Aarhus er ved at nærme sig sin afslutning. Renoveringen er sket med fokus på levetidsforlængelse og bæredygtidhed.

Publisert

Et større renoveringsarbejde af kajområdet langs Borneovej på Aarhus havn nærmer sig sin afslutning. I tre etaper er de cirka 660 meter kaj blevet renoveret med fokus på levetidsforlængelse og bæredygtighed. Det skriver havnen i sit nyhedsbrev.

Det pågældende kajområde, der forventes helt færdigt i september, bliver primært brugt til bulk-produkter som eksempelvis biobrændsel, sten, grus og cement. Enkelte kunder har allerede taget dele af den nyrenoverede kajstrækning i brug.

Kajen har fået ny kajmur med nye pullerter og fendere, og der er etableret ny afvanding under den nyetablerede belægning. Det har kostet Aarhus Havn 32 millioner kroner at renovere de tre etaper, som er en del af en større renoveringsplan for hele Borneovej på Olieterminalen. De næste etaper er planlagt til renovering i perioden 2022-2026.

Aarhus Havn har haft entreprenørvirksomheden MT Højgaard til at stå for kajrenoveringen af de første tre etaper på Borneovej.

Powered by Labrador CMS