Freightway International. Foto: Blue Water Shipping
Freightway International. Foto: Blue Water Shipping

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Screenshot 2022-07-03 at 19.59
Voldsom video: Hajangreb lukker for fiskerbåde i Det Røde Hav
Foto Hong Kong Government Flying Service 2
Uhyggelig video: 27 søfolk forsvundet efter tyfon knækker skib
Fiskeri-Skagen-Rockall_DSC0048-1200x795
Dyster melding - Ny CO2-afgift i fiskeriet vil koste arbejdspladser
Illustration- Energistyrelsen
Nu skal ny placering af omstridt havvindmøllepark findes
Voldsom video: Skib knækket under tyfon – 27 søfolk forsvundet
Voldsom video: Skib knækket under tyfon – 27 søfolk forsvundet

Blue Water Shipping udvider reeferaktiviteterne i den nordatlantiske region med opkøb af Freightway International med base i Newfoundland, Canada.

Blue Water Shipping udvider reeferaktiviteterne i den nordatlantiske region med opkøb af Freightway International med base i Newfoundland, Canada.

Reefertransport og -logistik har i mange år været en af de allervigtigste aktiviteter for Blue Water Shipping, og opkøbet af Freightway International vil styrke Blue Waters fokus på de canadiske og nordatlantiske markeder, lyder det i en pressemeddelelse.

“At få egne faciliteter og kontor i Canada er et betydningsfuldt skridt for Blue Water. Det gør det muligt for os at udvide vores nuværende udbud af services til det canadiske marked. Og med overtagelsen af Freightway International opnår vi et solidt fodfæste i et for os vigtigt segment. Vi er glade for at kunne byde hele Freightway-teamet velkommen som en del af Blue Water,” siger Frank Madsen, Global Director Reefer Sea, Blue Water Shipping.

Freightway International blev grundlagt i 1989 af David Jamison Andrews, som er kendt som en af de førende indenfor logistikbranchen. Med base i St. Johns, Newfoundland har firmaet udviklet en unik niche ved at levere skræddersyede services til fiskeindustrien – især til seafoodfabrikker på land og til firmaer, som driver store offshore-fabrikstrawlere. Det familiedrevne firma har 11 ansatte. David Jamison Andrews, hans kone Sharon og parrets søn David Alan Andrews har gennem alle årene opbygget langtidsholdbare relationer til kunderne og opnået status som kundernes “go-to”-firma.

“Vi er glade for at kunne overdrage ejerskabet til Blue Water Shipping, som er kendt for deres stærke kundefokus og skræddersyede løsninger. Det er et godt match, og de to firmaet deler de samme værdier og ambitioner. Blue Water vil også være i stand til at sikre videreudviklingen af den forretning, som vi har opbygget gennem de seneste årtier. Alle hos Freightway ser frem til at vækste forretningen som en del af Blue Water,” lyder det fra David Andrews.

David Andrews fortsætter i en central position og vil arbejde tæt sammen med General Manager Rasmus Fogh Jakobsen, som tilfører viden og erfaring indenfor reefertransport i de nordatlantiske markeder fra sine otte års ansættelse i Blue Water.

Med den nye lokation i Newfoundland har Blue Water solid dækning af den nordatlantiske region med kontorer i Grønland, Island og Canada – og på globalt plan har firmaet mere end 60 kontorer.

Det er Blue Waters ambition at ekspandere yderligere i Canada.

“Vi ser et stort potentiale for at ekspandere yderligere i det vestlige Canada med lokationer i områder som for eksempel Halifax, Toronto eller Montreal, da det vil gøre det muligt for os at servicere både eksisterende og fremtidige kunder endnu bedre. Vi ønsker at være tæt på kunderne – at levere den rigtige løsning til deres behov,” siger Rasmus Fogh Jakobsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære denne uge

Foto Hvide Sande Shipyard 4
Smukke billeder: Her flytter Fiskeristyrelsens nybygning kajplads
Unger af den europæiske ål kaldes glasål
Kæmpe fangst - Europol anholder 49 personer for smugling af ål
Foto Twitter 2
Voldsom video - Her eksploderer skib og dræber 13 personer
Foto Hong Kong Government Flying Service 2
Uhyggelig video: 27 søfolk forsvundet efter tyfon knækker skib
Screenshot 2022-07-03 at 19.59
Voldsom video: Hajangreb lukker for fiskerbåde i Det Røde Hav

Relaterede artikler