Sidste chance for gratis færgeture i Danmark

Sidste chance for gratis færgeture i Danmark

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

today popular

DCIM101MEDIADJI_0478
Se billederne: DanFish International er slut for denne gang
Foto MSC
Behov for hurtig indsats for at beskytte fiskebestande i Atlanterhavet
DCIM101MEDIADJI_0387
Se billederne: 2378 besøgende på DanFish's første dag
Foto Fiskeristyrelsen Facebook 2
Sæler contra fiskere
Her er Verdens nye største containerskib
Her er Verdens nye største containerskib

Sidste chance for gratis færgeture i Danmark

Indenrigsfærgerne i Danmark sætter nu slutspurten ind på regeringens sommerpakke. Det betyder, at færgerne kun en uges tid mere kan tilbyde gående og cyklende samt folk med et handicapparkeringskort en gratis færgetur.

Det kan nås endnu. Frem til og med torsdag den 30. september er det stadig muligt at tage en gratis færgetur med de danske indenrigsfærger. Det betyder, at Danmarks største færgerederi, Molslinjen, nu lægger de sidste gratis billetter ind på hylderne på alle rederiets ruter hos Alslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Samsølinjen, Bornholmslinjen samt for hurtigfærgerne over Kattegat.

Regeringens sommerpakke giver gående og cyklende passagerer samt rejsende med et handicapparkeringskort mulighed for at komme gratis med danske indenrigsfærger. Sommerpakken udløber den 30. september 2021.

I Sommerpakken 2021 er der sat det samme beløb af som for sommerpakken 2020 – men i 2021 har søgningen været en anelse mindre. En smule færre danskere har altså rejst gratis i år i forhold til sidste år. Særligt på Samsø, Fanø og på Kattegat er der stadig masser af gratis ture at få

”Man kan altså nå det endnu, og på Fanølinjen og på Kattegat er der endda kapacitet til at tilbyde de gratis færgeture på alle ugens dage, så der venter en billig efterårsweekend for enden af færgeturen,” siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

På de andre af Molslinjens ruter er de gratis ture placeret på alle ugens hverdage.

The post Sidste chance for gratis færgeture i Danmark first appeared on Maritime Direct.

(Visited 3 times, 1 visits today)

POPULAR THIS WEEK

DAnmarks Fiskeriforening PO
Så er den nye fiskeriaftale i havn - Se hvor lidt, der må fiskes
DCIM101MEDIADJI_0387
Se billederne: 2378 besøgende på DanFish's første dag
DCIM101MEDIADJI_0478
Se billederne: DanFish International er slut for denne gang
Fisketrawler
Hver fisk kan kun fanges én gang
Her er Verdens nye største containerskib
Her er Verdens nye største containerskib

RELATED POSTS