Efter 20 år – Havneformand takker af i Esbjerg

Flemming N. Enevoldson. Foto: Esbjerg Havn
Flemming N. Enevoldson. Foto: Esbjerg Havn

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

today popular

DCIM101MEDIADJI_0478
Se billederne: DanFish International er slut for denne gang
Foto MSC
Behov for hurtig indsats for at beskytte fiskebestande i Atlanterhavet
DCIM101MEDIADJI_0387
Se billederne: 2378 besøgende på DanFish's første dag
Foto Fiskeristyrelsen Facebook 2
Sæler contra fiskere
Her er Verdens nye største containerskib
Her er Verdens nye største containerskib

Esbjerg Havn skal have ny formand. Efter 20 år is spidsen for havnen har Flemming N. Enevoldsen nemlig valgt at takke af med udgangen af december.

Esbjerg Havn skal have ny formand. Efter 20 år is spidsen for havnen har Flemming N. Enevoldsen nemlig valgt at takke af med udgangen af december. Det oplyser havnen i en pressemeddelelse.

”Min beslutning har været længe undervejs. Jeg havde egentlig planlagt at stoppe for fire år siden. Men tre andre medlemmer forlod bestyrelsen, og vi stod samtidig foran udskiftning af vores direktør i forbindelse med pension. Så for at sikre kontinuiteten valgte jeg at tage endnu en periode som formand,” siger Flemming N. Enevoldsen.

Esbjerg Havns bestyrelse udgøres af ni medlemmer. De er fordelt med fem erhvervsrepræsentanter, to byrådspolitikere – hvoraf borgmesteren er den ene – samt to medarbejderrepræsentanter. De fem erhvervsrepræsentanter udpeges af byrådet for en periode af fire år. I henhold til vedtægterne vælger bestyrelsen selv sin formand.

”Uanset at det har været længe undervejs, så er det alligevel en vemodig beslutning. Esbjerg Havn er i høj grad hjerteblod for mig. Og jeg er både taknemmelig og stolt over, at jeg har fået lov at være med på den fantastiske rejse, som Esbjerg Havn har været på. Og ikke mindst taknemmelig for samarbejdet med yderst kompetente bestyrelsesmedlemmer, direktører og medarbejdere i den lange periode. Jeg vil følge udviklingen på Esbjerg Havn, for jeg er overbevist om, at der i de kommende år kommer til at ske spændende ting,” siger Flemming N. Enevoldsen.

”Jeg vil gerne takke Flemming for et rigtig godt samarbejde og for hans store indsats gennem 20 års virke for Esbjerg Havn. Det er en helt utrolig udvikling, som havnen har været igennem i Flemmings lange formandsperiode, og selvom det jo ofte er en holdindsats, der skaber resultaterne, har bestyrelsesformanden altid en helt afgørende rolle. Det har Flemming også haft for Esbjerg Havn,” siger Esbjergs borgmester og næstformand for Esbjerg Havns bestyrelse, Jesper Frost Rasmussen.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POPULAR THIS WEEK

DAnmarks Fiskeriforening PO
Så er den nye fiskeriaftale i havn - Se hvor lidt, der må fiskes
DCIM101MEDIADJI_0387
Se billederne: 2378 besøgende på DanFish's første dag
DCIM101MEDIADJI_0478
Se billederne: DanFish International er slut for denne gang
Fisketrawler
Hver fisk kan kun fanges én gang
Her er Verdens nye største containerskib
Her er Verdens nye største containerskib

RELATED POSTS