Stor konference om vækst og arbejdspladser

Arkivfoto: Kolding Havn

Danske Shipping- og Havnevirksomheder, Danske Havne og Transportøkonomisk Forening (TØF) inviterer den 27. oktober til årets havnekonference på Kolding Havn, hvor fokus ligger på investeringer.

Publisert

Danske Shipping- og Havnevirksomheder, Danske Havne og Transportøkonomisk Forening (TØF) inviterer den 27. oktober til årets havnekonference i Pakhuset på Kolding Havn, og det helt store tema for konferencen er investeringer.

”Investeringer er grundlaget for alle aktiviteter, for vækst og arbejdspladser. Det gælder ikke mindst på havne, hvor både havne og havnevirksomheder typisk er afhængige af meget store investeringer. Det betyder også, at havnebranchen er særligt afhængig af de langsigtede rammevilkår. Og når det samtidig er svært at navigere i den kortsigtede økonomiske udvikling, så bliver det rigtig udfordrende,” siger direktør for Danske Havne, Tine Kirk.

”Vi vil forsøge at skabe et overblik over både de kortsigtede og de langsigtede rammer for investeringerne. Jo bedre vi som branche er til at tale om udfordringerne, jo bedre kan vi også forholde os til dem i den enkelte havn eller virksomhed,” lyder det fra Jakob Svane, sekretariatschef for Danske Shipping- og Havnevirksomheder.

”Det glæder mig derfor særligt meget, at konferencen skal finde sted i Pakhuset på Kolding Havn, hvor vi er helt tæt på havnevirksomheder med store investeringer, og hvor rammevilkårene er særligt udfordrede på grund af kommunens ønsker om byudvikling af havnen,” siger Jakob Svane.

Powered by Labrador CMS