Kom til fejring af den nye bro til Sundmolen

Kom til fejring af den nye bro til Sundmolen

Torsdag den 7. oktober fejrer By & Havn, at den nye bro til Sundmolen åbner, og at første del af Det grønne forløb er klar.

Publisert Sist oppdatert
Kom til fejring af den nye bro til Sundmolen

København får tilføjet endnu en bro til de mere end 30 broer, der krydser vandet i Københavns Havn, når den nye cykel- og gangbro til Sundmolen åbner på torsdag. Samtidig er den første del af Det grønne forløb nu klar til at vokse sig stort og frodigt med spirende planter i bedene, lys, cykelstativer og bænke.

Det fejrer By & Havn torsdag den 7. oktober 2021 klokken 16 til 18 med en hyggelig eftermiddag for børn og vokse, hvor man kan få en snak med medarbejderne i By & Havn, der udvikler Sundmolen. Der vil være kaffe fra Kalles Kaffevogn til de voksne og kridt til børnene, så Det grønne forløb i dagens anledning kan blive pyntet op til fest med hinkeruder, monstre og fri fantasi.

Omend det er en ganske lille bro, får den stor betydning for dagligdagen på Sundmolen i Nordhavn. Broen er bilfri, og forbinder sig til cykelstien, der løber langs med metroen. Fra den nye bro vil der være god udsigt til arbejdet med kanalen nedenfor, som bliver fyldt op med vand i starten af det nye år.

The post Kom til fejring af den nye bro til Sundmolen first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS