SMV:Digital åbner pulje på 42,5 millioner kroner

SMV:Digital åbner pulje på 42,5 millioner kroner

SMV:Digital-ordningen har hjulpet flere tusinde små- og mellemstore virksomheder med at komme godt i gang med den digitale omstilling, og denne uge åbnede endnu en pulje.

Publisert Sist oppdatert
SMV:Digital åbner pulje på 42,5 millioner kroner

Og der er brug for hjælpen, viser en ny analyse fra Erhvervsministeriet, der er baseret på mere end 2000 ansøgninger til SMV:Digital. Analysen viser blandt andet, at selvom mindre virksomheder i stigende grad er begyndt at bruge grundlæggende teknologier som eksempelvis hjemmesider, så er mange SMV’er fortsat på et generelt lavere digitalt niveau end større virksomheder. Ifølge analysen kan hjælp og rådgivning være byggeklodser i SMV’ernes digitale omstilling.

Derfor kan SMV’erne fra nu søge om tilskud fra en ny SMV:Digital pulje på 42,5 millioner kroner. Under programmet SMV:Digital kan virksomheder blandt andet søge støtte til indkøb af specialiseret rådgivning inden for digitalisering, automatisering og e-handel.

Siden 2018 har mere end 5.000 virksomheder søgt om tilskud gennem programmet, og der er til og med sommeren 2021 udmøntet over 185 millioner kroner til rådgivning om digitalisering i danske virksomheder.

The post SMV:Digital åbner pulje på 42,5 millioner kroner first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS