By & Havn inviterer til møde på Sundmolen

By & Havn inviterer til møde på Sundmolen

For første gang siden coronanedlukningen inviterer By & Havn til et fysisk nabomøde på Sundmolen, hvor tilhørere har mulighed for at høre sidste nyt om udviklingen af området og stille spørgsmål til By & Havns medarbejdere.

Publisert Sist oppdatert
By & Havn inviterer til møde på Sundmolen

Mens coronapandemien har forhindret fysiske samlinger, har By & Havn afholdt digitale dialogmøder om udviklingen af Sundmolen, men nu kan selskabet for første gang efter genåbningen invitere til et fysisk møde.

Til de digitale møder har der været en god debat om blandt andet arbejdet med Det grønne forløb, legepladsen Legehaven og pakhusene. Disse emner og mange flere er igen på programmet, når udviklings- og salgsdirektør Ingvar Sejr Hansen giver en status på udviklingen af Sundmolen.

“Vi har virkelig glædet os til at kunne mødes fysisk omkring udviklingen af Sundmolen. De digitale dialogmøder har været gode, men vores erfaring er, at det giver en helt anden dynamik og indblik for os i, hvad der rører sig for beboerne, når vi mødes i virkeligheden. Det vil vi gerne gøre meget mere af på Sundmolen, og derfor vil vi fremover primært invitere til fysiske nabomøder,” siger udviklings- og salgsdirektør ved By & Havn, Ingvar Sejr Hansen.

For nogle uger siden inviterede By & Havn til fejring af, at den nye bro til Sundmolen åbnede, og den type arrangementer vil der også blive skruet op for i fremtiden.

Mødet finder sted mandag den 25. oktober klokken 17 i Pakhus 54, Orient Plads 1, 2. sal.

The post By & Havn inviterer til møde på Sundmolen first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS