Maritim CEO fra Esbjerg nomineret til Årets Ejerleder 2021

Kenneth S. Hagelskjær, CEO i Esbjerg Maritime Service ApS. Foto: Global Gravity
Kenneth S. Hagelskjær, CEO i Esbjerg Maritime Service ApS. Foto: Global Gravity

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

today popular

Esvagt Cantana
Esvagt-besætning anerkendt for ekstraordinær redningsindsats
Trawler
Fiskeriforeningen raser - En hån mod fiskeriet
Esvagt-Njord
Kapitalfond overtager fuldt ejerskab af Esvagt
Fisketrawler
Finanslovsaftale - Kæmpe område uden trawlfiskeri
hafniahenriette2-768x497
Dansk kvinde forsøgt voldtaget under praktik hos Hafnia

CEO Kenneth Hagelskjær fra Esbjerg Maritime Service ApS er blandt de tre finalister i Sydjylland, som er udvalgt til at blive Årets Ejerleder 2021.

Der er nok engang hæder til den maritime branche, når PwC i samarbejde med Nykredit og Dansk Erhverv den 3. november for 18. gang afholder PwC Årets Ejerleder i Sydjylland. Her skal ejerlederen, der har gjort en stor forskel for virksomhedens succes og er med til at skabe en bæredygtig fremtid, nemlig kåres.

“De tre finalister er alle eksempler på frontfigurer for ejerledede virksomheder, der har spillet en central rolle i at skabe en ekstraordinær succeshistorie til inspiration for andre ejerledede virksomheder. Vi ønsker finalisterne i Sydjylland et stort tillykke og ser frem til at hædre dem ved regionskåringen,” siger Palle H. Jensen, partner i PwC i Esbjerg.

“Kenneth Hagelskjær er indbegrebet af en ægte iværksætter og ejerleder. Han har vist vilje, evne og mod på vejen mod at skabe en virksomhed med overskriften: “Det skal være sjovt”. Kenneth er motiverende og nærværende i sit lederskab, og det er vigtigt for ham at være tilgængelig, synlig og have det rigtige team sammensat. For at opnå det optimale team har Kenneth et særligt fokus på at få flere kvinder ansat. Kenneth er aktiv bidragsyder i Education Esbjerg, fordi han mener, det er vigtigt at bidrage til at udvikle lokalsamfundet og dermed gøre Esbjerg mere attraktiv for unge talenter,” lyder det i baggrunden for nomineringen af Kenneth Hagelskjær.

Esbjerg Maritime Service er i fuld gang med at investere i en kapacitetsudvidelse, der skal imødekomme fremtidens pladskrav til håndtering af større emner. Udvidelsen sker på en så klimavenlig måde som muligt, hvor hele bygge- massen og -processen bliver tænkt ind i et bæredygtig perspektiv. Udvidelsen skal samtidig være med til at give Esbjerg Maritime Service mere bæredygitge maskiner.

Læs også: Orskov Yard-direktør nomineret til fornem hæder

De to andre finalister er Martin Heinze og Lasse Nielsen fra RackBuddy ApS i Esbjerg samt Knud Majgaard Jensen, Anders Jensen og Palle Jensen fra Autocentralen.com A/S i Kolding.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POPULAR THIS WEEK

hafniahenriette2-768x497
Dansk kvinde forsøgt voldtaget under praktik hos Hafnia
Esvagt-Njord
Kapitalfond overtager fuldt ejerskab af Esvagt
Esvagt Cantana
Esvagt-besætning anerkendt for ekstraordinær redningsindsats
Foto Twitter Johan Norrman, Chef for den svenske kystvagt
Voldsom brand på tysk bulkcarrier ud for Göteborg
Trawler
Fiskeriforeningen raser - En hån mod fiskeriet

RELATED POSTS