Vejdirektoratet reparerer mole ved Fynshav Færgehavn

Vejdirektoratet reparerer mole ved Fynshav Færgehavn

Arbejdet med vedligeholdelsen varer en lille måneds tid og vil være både synligt og hørbart.

Publisert Sist oppdatert
Vejdirektoratet reparerer mole ved Fynshav Færgehavn

Molen ved Fynshav Færgehavn på Als er blevet påsejlet, og derfor har Vejdirektoratet sat gang i en reparation af den.

”Molehovedet beskytter havnen mod havet, og det er bygget af træpæle og stenkast. Ved at reparere molehovedet for enden af havnebassinet sikrer vi, at færger fremover stadig kan tage turen på tværs af Sydfynske Øhav,” siger projektleder Henrik Tobberup Madsen fra Vejdirektoratet.

Arbejdet er gået i gang, og Henrik Tobberup Madsen forventer, at det vil være færdigt før jul. Helt konkret handler det om at supplere beskadigede og knækkede træpæle med yderligere træpæle. Nye pæle skal rammes i havbunden, og der vil blive arbejdet fra flåde, foretaget dykkerundersøgelser samt arbejdet på færgehavnens sikkerhedsstiger.

”Arbejdet vil i dele af perioden give støjgener for de nærmeste naboer, og det beklager vi på forhånd. Det meste af arbejdet vil foregå i dagtimerne, men det kan også blive nødvendigt at tage en enkelt nat eller to i brug,” siger Henrik Tobberup Madsen.

Han tilføjer, at entreprenøren er i dialog med Sønderborg Kommune om tidspunkter for arbejdet.

Færgedriften vil være upåvirket i hele perioden. Løbende information om færgefarten kan findes i Alslinjens og Ærøfærgens fartplan.

The post Vejdirektoratet reparerer mole ved Fynshav Færgehavn first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS