HE Marines elektronikchef går på pension

Reception for Flemming Stampe. Foto: HE Marine
Reception for Flemming Stampe.

HE Marines elektronikchef Flemming Stampe har besluttet at gå på pension og havde sidste arbejdsdag den 29. oktober i år efter mere end 45 år i firmaet.

Publisert

Efter mere end 45 år i HE Marine har firmaets elektronikchef Flemming Stampe besluttet at gå på pension. Han havde sidste arbejdsdag den 29. oktober i år.

“Flemming Stampe har gennem hele sit arbejdsliv gjort en stor indsats for HE Marine, og vi har stor respekt for, at han nu vælger at trække sig tilbage,” oplyser HE Marine i en pressemeddelelse.

Glenn Schmidt overtager rollen som elektronikchef. Han har stor erfaring inden for industrien med mere end 30 års erfaring og blev en del af HE Marine i august 2021 i forbindelse med opkøbet af Thyborøn Skibselektro, hvor han var en af ejerne.

Flemming Stampe har ligeledes været ansvarlig for den daglige ledelse på HE Marines lokation i Hanstholm. Den opgave overtages nu af Tue Vendelbo, som har 20 års erfaring i
firmaet, hvor han både er udlært og har fungeret som afdelingsleder/projektleder i flere år.

Flemming Stampe blev ansat i Hanstholm Elektro-Diesel i 1976 og blev medejer i 1986, hvor firmaet ændrede navn til Hanstholm Elektronik. Han har været afdelingsleder for elektronik/radio i Hanstholm, mens han også har haft det overordnede ansvar for elektronik i hele HE Marine. Derudover var han medejer indtil 2018, hvor firmaet ændrede navn til HE Marine.

Flemming Stampe har været involveret i opkøb af flere
firmaer gennem tiden, blandt andre Hanstholm Skibsradio og Skagen Skibselektro. Derudover har han været med til at starte afdelinger op i Skagen, Esbjerg, Thyborøn og Lindø.

HE Marine har afholdt en intern reception efter Flemming Stampes ønske.

HE Marines CEO, Gert Balling (t.v.) og Flemming Stampe.
Powered by Labrador CMS