Arbejdsgiverjul giver udsolgte færger til Bornholm

Arbejdsgiverjul giver udsolgte færger til Bornholm

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Avataq
Over 1000 tons rejer - Trawler med rekordfangst for tredje gang
20191216_Femern_Byggeplads05-800px
Tysk domstol stopper arbejde på Femern-tunnelen
Screenshot 2022-01-16 at 20.33
Voldsom video: Undersøiske vulkanudbrud sender tsunami over Tonga
HNLMS Rotterdam
Nato har udstationeret flådeskib i Østersøen syd for Bornholm
Danmarks største fiskerihavn ligger i Skagen
Nyeste tal er udgivet - Her ligger Danmarks største fiskerihavn

Arbejdsgiverjul giver udsolgte færger til Bornholm

Årets ”arbejdsgiverjul” giver kun ganske få rejsedage i julen – og billetterne til Bornholm er blevet revet væk. Alle afgange ind mod øen blinker totalt udsolgt den 23. december. Derfor sætter Bornholmslinjen nu færgen Hammershus ind på en ekstraordinær afgang for at redde julen på Bornholm.

Julen er ved at være totalt udsolgt på Bornholm. Alle afgange til øen den 22. og den 23. december er udsolgte eller meget tæt på at være det med blot tre uger til jul. For nogle vil traditionen med at komme hjem til Bornholm til jul altså være i fare.

Men nu spreder færgen Hammershus lidt lys i julemørket. Færgen sættes ind på en ekstraordinær afgang fra Ystad til Rønne den totalt udsolgte 23. december, så de sidste bornholmere kan komme hjem til jul.

”Med juleaften liggende på en fredag giver det for langt de fleste ganske få muligheder for at rejse i julen uden at bruge for mange fridage. Derfor har arbejdet med muligheden for en ekstra afgang,” lyder det fra Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Planen er at lade Hammershus sejle fra Bornholm om formiddagen lillejuleaften. Efter ankomst til Ystad klokken 10.30 sejler færgen tilbage mod Bornholm klokken 11.30 for at ankomme i Rønne klokken 14.00 dagen inden dagen med julemad og gaver.

Hammershus er en meget moderne, støjsvag og komfortabel færge med god plads og glimrende plads til at indtage den bornholmske julebuffet på turen. Hammershus sejler normalt mellem Rønne og Køge samt betjener ruten mellem Rønne og tyske Sassnitz. Men den 23. december får den en ny rolle som julehjælp på Rønne – Ystad.

The post Arbejdsgiverjul giver udsolgte færger til Bornholm first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

Avataq
Over 1000 tons rejer - Trawler med rekordfangst for tredje gang
1-maersk-hardware-ships_2016
Maersk opjusterer igen - På vej mod Danmarkshistoriens største overskud
Foto Russian Fishery Company
Aalborg-virksomhed sikrer kæmpe russisk ordre på halv milliard
Beaumaiden
Haverirapporten er klar - Styrmand sov da Beaumaiden grundstødte
Prammen Karin Høj
Ekspert giver bud på hvordan Scot Carrier vædrede danske Karin Høj

Relaterede artikler