MAN Energy Solutions forlænger samarbejde med Mercy Ships

Foto: Facebook / Mercy Ships Danmark

MAN Energy Solutions og Mercy Ships har forlænget deres samarbejde. Dermed leveres reservedelene til hospitalsskibet Africa Mercy stadig af MAN.

Publisert

Også i fremtiden vil MAN Energy Solutions levere reservedelene til det store hospitalsskib Africa Mercy. Det står klart, efter MAN har forlænget samarbejdsaftalen med Mercy Ships. Det skriver de i en pressemeddelelse.

“Forlængelsen af aftalen med Mercy Ships føles helt naturlig. At kunne være med til at levere elektricitet og strøm på et hospitalsskib, der hjælper nogle af verdens mest sårbare mennesker er i årenes løb blevet en del af MAN Energy Solutions’ DNA. Vi er stolte af at kunne bidrage til det store livreddende stykke arbejde, som Mercy Ships udøver og vi ser frem til at kunne stige ombord på deres nye hospitalsskib Global Mercy i det nye år,” lyder det i meddelelsen fra Vice President – Head of Solutions og Site Manager hos MAN Energy Solutions, Thomas Leander.

Også hos Mercy Ships Danmark er man utrolig glade for den forlængede aftale med MAN Energy Solutions, som i en lange periode har sponsoreret reservedele for flere hundredetusinde Euro til Mercy Ships.

”Opbakningen fra MAN sender et vigtigt signal til vores frivillige ombord på vores hospitalsskibe, nemlig signalet om at deres indsats er værdsat. Det er en anerkendelse af den frivillige indsats, de yder,” siger administrerende direktør hos Mercy Ships Danmark, Christian Sophus Ehlers.

Powered by Labrador CMS