Tidligere TV-vært indtræder i bestyrelsen hos Plastic Change

Nynne Bjerre Christensen. Foto: Plastic Change
Nynne Bjerre Christensen. Foto: Plastic Change

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

gitte henning ny
Storfisker sælger alle sine kvoter - "Jeg er træt af politisk hetz"
Esbern-Snare
Debat: Hjælper det overhovedet at have Esbern Snare i Guineabugten?
Her ses en almindelig næbhval
Sjælden næbhval i Kolding Fjord er med stor sandsynlighed død
MS Estonia. Foto Valitsus
I dag indledes ny Estonia-retssag: Anklaget for at forstyrre gravfreden
Foto Læsøfærgen
Læsø skal have nybygget dansk-norsk færge

Journalist og tidligere vært på Deadline, Nynne Bjerre Christensen, indtræder i Plastic Change’s bestyrelse. Dermed får bestyrelsen styrket sine kompetencer inden for medier, kommunikation og journalistik.

Den danske miljøorganisation Plastic Change, arbejder for at bekæmpe den stigende plastikforurening, som udgør en tiltagende trussel for natur, havmiljø og klima får journalist Nynne Bjerre Christensen med ombord i bestyrelsen.

“Jeg har fået lov til at blive en del af holdet bag Plastic Change, og det glæder jeg mig helt vildt til. Plastic Change kæmper heroisk for at åbne vores øjne og bevidstgøre os om verdens plastikforbrug. Og i en tid, hvor verdens forbrug af plastik kommer til at stige markant, bliver samtalen om, hvad vi skal bruge plastik til, kun vigtigere,” siger Nynne Bjerre Christensen i en pressemeddelelse.

Nynne Bjerre Christensen er journalist og uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole. I 12 år – fra 2005 til 2017 – var hun vært på DR2s nyhedsmagasin Deadline 2230. I dag er hun selvstændig freelancejournalist, på blandt andet DR P1 og har i en årrække arbejdet som freelancer hos blandt andre Månedsbladet PRESS, Europa Kommissionen og Berlingske Tidende.

”Nynne er en yderst respekteret journalist med internationalt udsyn og et stort netværk. Jeg er utrolig glad for, at Nynne vil hjælpe til i vores bestræbelser på at bekæmpe plastikforurening,” lyder det fra formand i Plastic Change, Steffen Hjaltelin.

Nynne Bjerre Christensen, der er udpeget af den øvrige bestyrelse i Plastic Change, tiltrådte som bestyrelsesmedlem den 24 november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære denne uge

Fregatten Niels Juel Foto Iben Valery : Forsvaret
Forsvaret rykkede ud - Fem personer reddet ud af nødstedt coaster
Peter Willemoes
Mystisk: Dansk fregat skulle være i Østersøen - dukket op i Korsør
Patruljefartøjet Diana i Ebeltoft Vig
Russiske krigsskibe eskorteret ud af dansk farvand
Screenshot 2022-01-16 at 21.00
Se videoen: Sådan ser det ud, når trawlere møde en tsunami
Aura Seaways
Skøn video: Her anløber ny DFDS-færge sin hjemhavn

Relaterede artikler