Efter Karin Høj-ulykke: Nu er den ene mistænkte løsladt

Karin Høj. Foto: Rederiet Høj A/S
Karin Høj.

Anklageren har besluttet at ophæve anholdelsen af det ene af de to ​​besætningsmedlemmer fra containerskibet Scot Carrier, der blev tilbageholdt under mistanke for spiritussejlads efter mandagens skibsforlis i Østersøen.

Publisert Sist oppdatert

Anklageren har besluttet at ophæve anholdelsen af det ene af de to ​​besætningsmedlemmer fra containerskibet Scot Carrier, der blev tilbageholdt under mistanke for spiritussejlads efter skibsforliset i Østersøen mandag. Det skriver det svenske medie SVT.

“Tirsdag blev der afholdt afhøringer med de to mistænkte og med en række personer fra besætningen på det britiske skib. Desuden er forundersøgelsen fortsat med indsamling af logfiler og andre gemte oplysninger om hændelsen,” siger anklager Tomas Olvmyr til mediet.

Senest torsdag klokken 12 skal anklageren tage stilling til at begære den anholdte tilbageholdt.

Kollission mellem den danske pram Karin Høj og det britiske containerskib Scot Carrier fandt sted mandag i Østersøen mellem Ystad og Bornholm.

Under kollissionen turnede Karin Høj rundt og endte med bunden op, og begge besætningsmedlemmerne fra prammen blev meldt savnet. Den ene er efterfølgende fundet omkommet.

Onsdag morgen kom nyheden om, at bjærgningen af ​​det danske skib er blevet forsinket. Karin Høj er allerede bugseret til Skillinge, men dén pram, der skal hjælpe med at vende skibet på ret køl, ventes først at ankomme på fredag.

Powered by Labrador CMS