Fredericia Shipping belønnes med DI-pris for kvantespring

Fredericia Shipping belønnes med DI-pris for kvantespring

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

gitte henning ny
Storfisker sælger alle sine kvoter - "Jeg er træt af politisk hetz"
Esbern-Snare
Debat: Hjælper det overhovedet at have Esbern Snare i Guineabugten?
Her ses en almindelig næbhval
Sjælden næbhval i Kolding Fjord er med stor sandsynlighed død
MS Estonia. Foto Valitsus
I dag indledes ny Estonia-retssag: Anklaget for at forstyrre gravfreden
Foto Læsøfærgen
Læsø skal have nybygget dansk-norsk færge

Fredericia Shipping belønnes med DI-pris for kvantespring

Initiativprisen fra Dansk Industris regionalforening, DI Trekantområdet, går i år til virksomheden Fredericia Shipping A/S. Virksomheden får prisen for sin løsning på et ret simpelt problem, nemlig for lidt plads, men som endte med at blive kvantespring fremad for virksomheden.

Da pladsen blev for trang på Fredericia Havn, købte Fredericia Shipping A/S for fem år siden en stor erhvervsgrund inde i landet i området ved Taulov, og byggede en administrationsbygning, lagde togskinner, og udlagde mange tusinde kvadratmeter belægningssten.

Ikke nok med at det gav mere plads at boltre sig på, det betød også mulighed for helt nye klimavenlige kombinationer af godstransport på skib, bane og lastbil.

“Jeg tror, at de fleste så til med forundring, da Fredericia Shipping A/S for fem år siden købte en stor erhvervsgrund i Taulov for dernæst at lægge kørefliser på et enormt område og føre togskinner frem. Tiden efter har vist, at det var den helt rigtige beslutning. Fredericia Shipping A/S står i dag et meget solidt sted, hvor virksomhedens kunder kan tilbydes grønne transportløsninger med skib og tog i kombination med godstransport på lastbil. Det er meget imponerende,” siger formanden for DI Trekantområdet og administrerende direktør for Interacoustics A/S, Carsten Kind.

Sammen med flotte økonomiske resultater, og det drive og ildhu virksomeden udstråler, er det begrundelsen for at Fredericia Shipping A/S nu belønnes med prisen som årets initiativprisvinder i DI Trekantområdet.

“Fredericia Shipping A/S er et rigtig godt eksempel på – og et forbillede for – mange af de små og mellemstore virksomheder, som vi har mange af her i Trekantområdet. Det er imponerende, hvordan fremsynet ledelse og dygtige strategiske valg har skabt en stærkere virksomhed,” siger Carsten Kind.

Fredericia Shipping A/S er en dynamisk, familiejet shipping- og logistikvirksomhed, som tilbyder landsdækkende logistik-, agent og terminalløsninger. Gennem udvikling og investeringer har Fredericia Shipping A/S nu et særdeles stærkt udgangspunkt i konkurrencen om de stigende containermængder, som helt naturligt følger med efterspørgslen efter klimavenlige transportformer, som kombinerer skib, bane og lastbil.

Der har været en meget positiv udvikling i efterspørgslen efter løsninger, der kombinerer både bane- og søtransport som alternativ til lastbiltransport mellem de europæiske havne. Fredericia Shippings baneterminal i Taulov har med sin helt centrale beliggenhed tæt på motorvej og adgang til jernbane og havn vist sig som et vækstcenter for containergods.

Containertrafikken er i 2020 steget med 11 procent, og Fredericia Shipping A/S har senest udvidet godsterminalen til over 100.000 m2, og primo 2022 anlægges yderligere 650 meter banespor, ligesom virksomheden har måttet ansætte mange nye medarbejdere i 2021 for at kunne honorere den øgede brug af virksomhedens transportløsninger.

The post Fredericia Shipping belønnes med DI-pris for kvantespring first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

Fregatten Niels Juel Foto Iben Valery : Forsvaret
Forsvaret rykkede ud - Fem personer reddet ud af nødstedt coaster
Peter Willemoes
Mystisk: Dansk fregat skulle være i Østersøen - dukket op i Korsør
Patruljefartøjet Diana i Ebeltoft Vig
Russiske krigsskibe eskorteret ud af dansk farvand
Screenshot 2022-01-16 at 21.00
Se videoen: Sådan ser det ud, når trawlere møde en tsunami
Aura Seaways
Skøn video: Her anløber ny DFDS-færge sin hjemhavn

Relaterede artikler