Royal Arctic Line udvider direktionen med fire direktører

Foto: Royal Arctic
Foto: Royal Arctic

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Esbern-Snare
Debat: Hjælper det overhovedet at have Esbern Snare i Guineabugten?
Her ses en almindelig næbhval
Sjælden næbhval i Kolding Fjord er med stor sandsynlighed død
gitte henning ny
Storfisker sælger alle sine kvoter - "Jeg er træt af politisk hetz"
MS Estonia. Foto Valitsus
I dag indledes ny Estonia-retssag: Anklaget for at forstyrre gravfreden
Foto Læsøfærgen
Læsø skal have nybygget dansk-norsk færge

Det grønlandske rederi Royal Arctic Line udvider direktionen ved at forfremme fire medarbejdere fra den daglige ledelse til direktører.

Bestyrelsen for det grønlandske rederi Royal Arctic Line (RAL) har besluttet at udvide direktionen. Det sker ved at forfremme fire medarbejdere fra den daglige ledelse til direktører.

“Selskabets ledelse har i de seneste 6 år arbejdet målrettet for at få godstrafikken til og fra Grønland ind i et åbent netværk. Dette er nu en fysisk realitet. Nu er det tid til at gøre brug af dette åbne netværk samt de muligheder det skaber for den grønlandske import og eksport og det kræver et højt niveau af samarbejde, effektivisering samt optimering. Verden ændres hurtigere og hurtigere, og de hensyn selskaber skal tage i forhold til udviklingen øges dag for dag, og risikobilledet øges tilsvarende,” lyder det i en meddelelse fra RAL.

Et af midlerne til at håndtere dette er at sikre en god mangfoldighed i den øverste ledelse. De nye medlemmer af direktionen er således:

Direktør for Skibsdrift: Anders Bay Larsen
Koncern HR Direktør/CHRO Bebiane Boye Hansen
Kommerciel Direktør/CCO Niels Clemensen
Operationsdirektør/COO Ivalu Kleist

De fire nyudnævnte direktører indgår fra 1. januar 2022 i den samlede direktion sammen med økonomidrektør Peter Christoffersen, vicedirektør Aviâja Lyberth Lennert og administrerende direktør Verner Hammeken.

”Det er en rigtig god udvikling at udvide direktionen. Med den daglige ledelse i den formelle direktion har vi kontinuitet i ledelseslaget, som kan understøtte og stå på mål for det langsigtede i vore beslutninger. Vi kan bedre sikre helheden ved at fjerne et lag mellem direktion og medarbejdere, og opnå en mere effektiv gruppedynamik i direktionen, særligt når denne gruppe har så mangfoldig en sammensætning som den har, både i forhold til alder/erfaring, køn og baggrund, men også i fagområde,” lyder det fra Verner Hammeken.

”Bestyrelsen traf beslutning om udvidelse af direktionen for at styrke selskabet til de fremtidige opgaver selskabet vil møde på et åbent netværk. Ledelsen forandres ikke i antal og personer, men ændringen vil have stor betydning for selskabets evne til at fortsætte den gode udvikling vi ser. Den samlede bestyrelse ser frem til at arbejde med den nye direktion,” siger bestyrelsesformand Ulrik Blidorf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære denne uge

Fregatten Niels Juel Foto Iben Valery : Forsvaret
Forsvaret rykkede ud - Fem personer reddet ud af nødstedt coaster
Peter Willemoes
Mystisk: Dansk fregat skulle være i Østersøen - dukket op i Korsør
Patruljefartøjet Diana i Ebeltoft Vig
Russiske krigsskibe eskorteret ud af dansk farvand
Screenshot 2022-01-16 at 21.00
Se videoen: Sådan ser det ud, når trawlere møde en tsunami
Aura Seaways
Skøn video: Her anløber ny DFDS-færge sin hjemhavn

Relaterede artikler