Ny bestyrelsesformand er tiltrådt i Port of Aalborg

Lasse Frimand Jensen. Foto: Port of Aalborg
Lasse Frimand Jensen.

Verdensmål, digitalisering og tiltrækning af internationale virksomheder er højt på dagsordenen hos Lasse Frimand Jensen (S), der tirsdag officielt blev valgt som ny bestyrelsesformand for Port of Aalborg A/S.

Publisert

Det er en 35-årig ambitiøs, lokal profil, der for kort tid siden kunne træde ud af bestyrelseslokalet efter tirsdagens konstituerende bestyrelsesmøde og generalforsamling som ny bestyrelsesformand for Port of Aalborg.

Efter 8 år med borgmester i Aalborg Kommune Thomas Kastrup-Larsen (S) som bestyrelsesformand er det fra tirsdag således Lasse Frimand Jensen, der står ved roret for en af Nordjyllands centrale vækstmotorer.

Lasse Frimand Jensen indtræder som bestyrelsesformand i en periode præget af stor udvikling hos Port of Aalborg, der gennem mange år har investeret massivt i udvidelser af virksomhedens erhvervsområder i det østlige Aalborg, hvor flere end 100 virksomheder har etableret sig.

“Port of Aalborg har opbygget en stærk position som en moderne indlandshavn med blikket rettet mod både vandet og baglandet, et omfattende logistik-setup og fokus på bæredygtighed og grøn omstilling. Men vi er langt fra i mål med vores udvikling. Vi skal fortsætte implementeringen af vores ambitiøse udviklingsstrategi, og jeg er meget tryg ved, at det overordnede ansvar for den opgave bliver placeret hos Lasse Frimand Jensen, der har indgående kendskab til havnen,” siger borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen.

Siden 2018 har Lasse Frimand Jensen været bestyrelsesformand i havnens driftsselskab Port of Aalborg Logistics, og han ser meget frem til at tage hul på sin nye rolle.

“Jeg er meget glad for og stolt over, at bestyrelsen har valgt mig som bestyrelsesformand for Port of Aalborg. Jeg ser frem til at forsætte selskabets ambitiøse kurs sammen med direktionen og havnens dygtige medarbejdere,” siger den nyklækkede bestyrelsesformand i Port of Aalborg.

Lasse Frimand Jensen er ud over sin rolle som bestyrelsesformand i Port of Aalborg også gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe. Til daglig arbejder han som teamleder for International House North Denmark – et netværkshus for nordjyske virksomheder, der har brug for at tiltrække og fastholde international arbejdskraft.

Powered by Labrador CMS