Dansk gigant tættere på udvikling af havvindprojekt i Sydkorea

Dansk gigant tættere på udvikling af havvindprojekt i Sydkorea

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Politikutterne til salg
Ordensmagten sælger ud - Køb en grønlandsk politikutter
Ny drone styrker Søværnets overvågning af havmiljøet
Ny drone styrker Søværnets overvågning af havmiljøet
Screenshot 2022-05-19 at 00.21
Everfuel og Aarhus Havn indgår aftale om ny brintstation
Kinesisk flag. Kina
Video: Kinesisk spionskib opdaget ved hemmelig flådebase
Foto Nicholas Doherty Unsplash
Klimatopmøde på Esbjerg Havn - 10.000 vindmøller til Nordsøen

Dansk gigant tættere på udvikling af havvindprojekt i Sydkorea

Ørsted underskriver hensigtserklæringer med førende koreanske forsyningsselskaber og tager vigtigt skridt i udvikling af havvindprojekt ved Incheon

Ørsted har underskrevet hensigtserklæringer med de to statsejede koreanske forsyningsselskaber Korea Southern Power (KOSPO) og Korea Midland Power (KOMIPO) om at udvikle havvindprojektet Incheon, der kan få en kapacitet på 1,6 GW.

Underskrivelsen af de to hensigtserklæringer skete på virtuelle møder, hvor repræsentanter fra de tre virksomheders øverste ledelse var til stede, herunder Ho-Bin Kim, topchef i KOMIPO, Seung-Woo Lee, topchef i KOSPO, Martin Neubert, kommerciel direktør og viceadministrerende direktør i Ørsted, og Seung-Ho Choe, landechef for Ørsted i Korea.

Den samlede investering i Incheon-projektet beløber sig til flere billioner koreanske won, og de store investeringer, der er foretaget i forbindelse med den koreanske ’Green New Deal’, vil føre en række positive ting med sig – herunder nye arbejdspladser, anlægsfaciliteter og levering af udstyr – hvilket forventes at kunne puste nyt liv i Incheons økonomi.

Incheon-projektet vil kunne forsyne 1,3 millioner koreanske husstande med grøn strøm og reducere CO2-udledningen med næsten 4 millioner tons om året og dermed bidrage væsentligt til, at Korea kan indfri sit mål om at opnå en nettoudledning på nul inden 2050.

Med hensigtserklæringerne er de tre virksomheder blevet enige om at afsøge samarbejdsmuligheder på Ørsteds Incheon-havvindprojekt for at fremme udviklingen af havvind i Korea og medvirke til, at Korea kan indfri sine CO2-mål.

Dette vil blandt andet omfatte oprindelsesgarantier for elektricitet fra vedvarende energi, fælles drift, partnerskaber og teknologiudveksling inden for drift og vedligeholdelse af havvindmølleparker, samtidig med at samarbejdet om at udvikle vedvarende energi i Korea skal udvides.

The post Dansk gigant tættere på udvikling af havvindprojekt i Sydkorea first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

Politikutterne til salg
Ordensmagten sælger ud - Køb en grønlandsk politikutter
Fregatten Niels Juel Foto Iben Valery : Forsvaret
Stor dansk-amerikansk militærøvelse kommer til Bornholm
Kinesisk flag. Kina
Video: Kinesisk spionskib opdaget ved hemmelig flådebase
Dronen skal testes fra denne uge
Ny drone styrker Fiskeristyrelsens overvågning af havmiljøet
Screenshot 2022-05-14 at 17.03
Voldsom video: Yacht i flammer i kendt nationalpark

Relaterede artikler