Blue Water-koncernens topledelse består nu af Dan Nissen, COO, Søren Nørgaard Thomsen, CEO, Thomas Bek, COO og Flemming Busch, CFO. Foto: Blue Water Shipping
Blue Water-koncernens topledelse består nu af Dan Nissen, COO, Søren Nørgaard Thomsen, CEO, Thomas Bek, COO og Flemming Busch, CFO. Foto: Blue Water Shipping

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Screenshot 2023-05-31 at 19.06
FiskerBladet - Nyt magasin er på gaden
Fiskekasser på Thyborøn Fiskeauktion
Bekræftet: Fiskekasserne står, hvor de plejer
Hyldet som ejerleder – Torben Østergaard-Nielsen modtager stor hæder
Hyldet som ejerleder – Torben Østergaard-Nielsen modtager stor hæder
Politikutterne til salg
Ordensmagten sælger ud - Køb en grønlandsk politikutter
Det nye ukrainske frimærke
Ukraine lancerer frimærke med fuckfinger til russisk krigsskib

Den danske transportkoncern Blue Water Shipping har foretaget en udvidelse af koncernens topledelse, der udvides med en COO for Energy.

Som en konsekvens af øget forretningsomfang og i tråd med eksekvering af koncernens vækststrategi har den danske transportkoncern Blue Water Shipping foretaget en udvidelse af koncernens topledelse, der øges fra tre til fire medlemmer.

Nyt medlem bliver Thomas Bek, der forfremmes fra Global Director for Energy & Projects til COO for Energy, Ports & Projects Divisionen.

Nuværende COO Dan Nissen får ansvaret for Road, Sea & Air Divisionen, der omfatter transport og logistik af industrigods, forbrugsvarer, fødevarer med mere.

”Med den nye sammensætning vil vi i topledelsen i højere grad kunne sikre, at alle dele af vores meget alsidige forretning udvikler sig mest optimalt. En af vores kerneværdier er at være tæt på kunderne og markederne, så vi kan levere – og udvikle – de bedste og meste effektive transport- og logistikløsninger, der passer netop til de enkelte kunder behov. Det skal fortsat være vores fokus,” siger CEO Søren Nørgaard Thomsen.

Thomas Bek tager med udnævnelsen endnu et skridt opad i sin karriere i Blue Water, der startede for 25 år siden, da han blev ansat som trainee. Siden han blev udlært, har han arbejdet inden for olie og energi – blandt andet med udstationeringer til Aserbajdsjan og USA. De seneste år med det overordnede ansvar for Energy og Projects, der opererer inden for olie, gas, minedrift, vind samt andre grønne energiformer.

”Jeg glæder mig til – sammen med den øvrige direktion – at fortsætte med den udvikling, vi har oplevet de seneste år inden for projekttransporter, som er blevet en essentiel del af Blue Waters forretning. Vi har i dag en stærk position i markedet på grund af eksekveringen af en række større projekter, og vi ønsker de kommende år at styrke positionen gennem nye aktiviteter og lokationer”, siger COO Thomas Bek.

I Road, Sea & Air Divisionen vil der ligeledes være fuld fokus på at levere kundetilpassede og effektive løsninger.

”Vi har de seneste år set en meget god positiv udvikling, som inkluderer øgede aktiviteter, en bredere palette af serviceydelser og forbedret indtjening, og vi arbejder videre med samme stærke momentum, hvor vores dygtige speditører i dagligdagen håndterer kundernes alsidige transportbehov effektivt og sikkert,” siger COO Dan Nissen.

Blue Water Shipping har hovedsæde i Esbjerg, hvor firmaet blev grundlagt for knap 50 år siden – firmaet har jubilæum senere på året. I dag er der cirka 1750 ansatte på flere end 60 kontorer i verden. Koncernens topledelse består af Søren Nørgaard Thomsen, CEO, Flemming Busch, CFO, Dan Nissen COO, Thomas Bek, COO.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære denne uge

Screenshot 2023-05-31 at 19.06
FiskerBladet - Nyt magasin er på gaden
Foto Fiskeristyrelsen
Fiskerikontrollen konfiskerer over 400 ulovligt fangede torsk
Fiskekasser på Thyborøn Fiskeauktion
Bekræftet: Fiskekasserne står, hvor de plejer
Tobis
Straksregulering: Ændring af vilkår for tobisfiskeri
Blaa-blink_foto-Rigspolitiet-768x512-1
Vestjysk fisker meldt savnet - Redningshold opgiver at finde ham

Relaterede artikler