Drama i Korsør – Coaster rev sig løs i stormen

Arkivfoto: Korsør Havn

Den svenske coaster Amalo løsrev sig tidligt søndag morgen i Korsør Havn, hvor man frygtede, at skibet ville drive rundt i havnen og beskadige Halvskovbroen.

Publisert Sist oppdatert

Stormen Malik skabte i weekenden store problemer landet over. I Korsør Havn var der frygt for, at en løsrevet coaster skulle drive ind i og beskadige Halvskovbroen, der forbinder det sydlige og nordlige Korsør. Det oplyser Slagelse Brand og Redning ifølge TV2 Øst.

Alle fortøjninger, på nær agter fortøjningen, var bristet på den 46 meter lange svenske coaster Amalo, og derfor måtte Søværnet fra flådestationen indsætte en slæbebåd for at få styr på det løbske fartøj.

Slæbebåden fik skubbede Amalo tilbage ind til havnen, hvor beredskabet sammen med havnens folk fastgjorde skibet til kajen.

“Havnens folk frygtede, at den sidste fortøjning ville briste, og i forhold til vind og vand ville den blive skubbet mod den oplukkelige Halvskovbro og i værste fald kollidere med broen,” siger indsatsleder ved Slagelse Brand og Redning, Per Eilertsen, til TV2 Øst.

Powered by Labrador CMS