Stor aktion på nordjysk havn – Dykkere leder efter forsvundet mand

Arkivfoto: Rigspolitiet

Fredag var både en helikopter og en båd sendt ud i Aalborg havn for at lede efter 21-årige Oliver Ibæk Lund, der siden torsdag har været forsvundet. Søndag blev også dykkere sendt i aktion.

Publisert

Nordjyllands Polit og Beredskab har weekenden igennem været særdeles aktive på havnen i Aalborg, hvor de frygter, at den 21-årige Oliver Ibæk Lund kan været faldet i vandet.

Den unge mand blev sidst set i Aalborg natten til fredag, og lørdag morgen valgte politiet at sende en eftersøgning ud via medierne.

“Vi har ikke fået nogen indikationer på, at han skulle være faldet i havnen, men det er en del af eftersøgningsområdet,” siger vagtchefen ved Nordjyllands Politi til Ritzau.

På trods af, at politiet ikke har set tegn på, at Oliver Ibæk Lund skulle være faldet i fjorden, så har beredskabet weekenden igennem været særdeles aktive på havnen, hvor de fredag ledte med både helikopter og en båd, mens et dykkerhold søndag har været i havnen for at lede efter den 21-årige.

Eftersøgningen blev sent søndag eftermiddag indstillet som en konsekvens af mørkets frembrud.

Nordjyllands Politi efterlyser Oliver Ibæk Lund der er forsvundet efter bytur natten mellem torsdag og fredag. Sidst set på Toldbod Plads kl. ca 1. Oliver beskrives som 21 årig mand, alm af bygning, mørkt kort hår, bærer briller. pic.twitter.com/wwBkhPbTHA

Powered by Labrador CMS