Finkæmmer Limfjorden – Video viser 21-årig falde i havnen

Arkivfoto: Rigspolitiet

Politiet har fundet videoovervågning, der viser, at den 21-årige mand, der siden torsdag i sidste uge har været forsvundet, faldt i vandet, hvorefter efterforskningen også har påvist, at hans mobiltelefon kort efter slukkede.

Publisert Sist oppdatert

Nordjyllands Politi fortsætter med at finkæmme Limfjorden i eftersøgningen af den 21-årige Oliver Ibæk Lund, der siden torsdag har været forsvundet.

Allerede onsdag har der igen været dykkere i vandet, ligesom specialtrænede vandsøgningshunde er blevet sat ind på fjorden. Samtidig har politiet sendt droner i luften, ligesom en helikopter har fløjet langs Limfjorden ud til Hals. Alle disse forsøg på at finde den unge mand fortsætter.

Samtidig har ordensmagten i en pressemeddelelse offentliggjort, at de har fundet videoovervågning, der viser, at den unge mand faldt i vandet, hvorefter efterforskningen også har påvist, at hans mobiltelefon kort efter slukkede.

Det er derfor politiets klare opfattelse, at manden er afgået ved døden ved den tragisk ulykke. Det oplyser efterforskningslederen, vicepolitiinspektør Sune Myrup.

Vicepolitiinspektøren understreger, at der er intet i politiets efterforskning af sagens omstændigheder, der tyder på, at den unge mand har været udsat for en forbrydelse.

”Jeg vil gerne sige tak til alle de borgere, der bidrog med oplysninger i sagen og hjælp i forbindelse med eftersøgningen,” lyder det.

Powered by Labrador CMS