Politiet indstiller eftersøgningen af forsvundet 21-årig i Limfjorden

Foto: Rigspolitiet

Vanskelige arbejdsforhold i Limfjorden og manglende nye spor at gå efter har fået Nordjyllands Politi til at indstille eftersøgningen af den 21-årige mand, som i sidste uge formentligt faldt i havnen i Aalborg.

Publisert Sist oppdatert

Nordjyllands Politi afsluttede torsdag aften deres eftersøgning af den 21-årige Oliver Ibæk Lund. Det oplyser ordensmagten til flere medier.

Indstillingen af eftersøgningen skyldes, at politiet ikke har flere spor at gå efter. Samtidig gør strømmen i Limfjorden politiets arbejdsforhold vanskelige.

Dermed kommer de ikke længere til aktivt at lede efter den unge mand, som forsvandt efter en bytur i Aalborg natten mellem torsdag og fredag i sidste uge.

Torsdag lød det fra politiet, at de er kommet i besiddelse af en overvågningsvideo, der viser den unge mand falde i havnen, og derfor er det deres “klare opfattelse, at han er faldet i Limfjorden, og man betragter ham som omkommet”.

De seneste dage har politiet og Nordjyllands Beredskab haft dykkere i vandet, ligesom specialtrænede vandsøgningshunde er blevet sat ind på fjorden. Samtidig har politiet sendt droner i luften, ligesom en helikopter har fløjet langs Limfjorden ud til Hals.

Powered by Labrador CMS