Semco vinder servicekontrakt og arbejde til 100 medarbejdere

Foto: Semco Maritime

Den danske virksomhed Semco Maritime har vundet en servicekontrakt med Floatel International, som sikret beskæftigelse til 100 medarbejdere.

Publisert

Semco Maritime har vundet en servicekontrakt med Floatel International på semi-submersible-riggen Floatel Superior. Det oplyser den danske virksomhed i en pressemeddelelse.

Riggen er designet til udfordrende farvande og går i midten februar i dok på Hanøytangen, hvor serviceopgaverne forventes at beskæftige omkring 100 personer indtil midten af marts.

”Vi ser frem til at byde Floatel Superior velkommen her på Hanøytangen og samarbejde med Floatel-holdet igen om at levere et sikkert, professionelt og forudsigeligt projekt sammen med vores nøgleleverandører,” lyder det fra Managing Director i Semco Maritime Norway, Asbjørn Jacobsen.

Arbejdet gennemføres i februar og marts 2022 og omfatter tørdokning af Floatel Superior, installation af thrusters og øvrige aktiviteter så som rengøring, overfladebehandling, reparationer og systemtests.

Projektet ventes at beskæftige omkring 100 personer på Semco Maritimes værftsfaciliteter på Hanøytangen, der omfatter Nordeuropas største aktive tørdok.

Powered by Labrador CMS