Job på havet hitter – Modtog 1.700 ansøgninger til 60 ledige stillinger

Arkivfoto: Stena Line

Færgerederiet Stena Line modtog svimlende 1.700 ansøgninger, da de tidligere i februar slog 60 ledige stillinger op.

Publisert

Det svenske færgerederi Stena Line er en særdeles eftertragtet arbejdsplads. Det må være konklusionen efter de tidligere på månedes slog 60 stillinger op i Irland og Storbritannien. Hele 1.700 ansøgninger fra interesserede kandidater nåede rederiet nemlig at få, inden udløbet på stillingsannoncen.

“Vi har aldrig modtaget så mange ansøgninger. Nu har vores HR-team udfordringen med, hvordan man sorterer og interviewer så mange ansøgere, men det er en dejlig udfordring at have,” lyder det fra Stena Lines Head of Onboard Sales and Services, Stephen Bryden.

Ifølge ham var det rederiets nye rekrutteringskampagne “A Life Less Ordinary”, der var med til at sælge Stena Lines som arbejdsplads. I kampagnen forsøgte de nemlig at sælge sig på blandt andet livets unikke karakter ombord, hvor 50 procent afspadsering gav personalet en god balance mellem arbejde og privatliv.

Stena Line har 37 skibe og 18 ruter i Nordeuropa, herunder ruter fra Dublin til Holyhead, Rosslare til Fishguard og Cherbourg og Belfast til Cairnryan.

Powered by Labrador CMS