Hirtshals Yard og Vestkajens Maskinværksted udpeger ny direktør

Anders Hecht-Pedersen er ny administrerende direktør hos Hirtshals Yard og Vestkajens Maskinværksted. Foto: Hirtshals Yard
Anders Hecht-Pedersen er ny administrerende direktør hos Hirtshals Yard og Vestkajens Maskinværksted.

Hirtshals Yard og Vestkajens Maskinværksted, har udpeget Anders Hecht-Pedersen som værftets nye administrerende direktør. Det sker efter værftets tidligere direktør, Peter Rishøj Jørgensen, i sidste uge stoppede med øjeblikkelig virkning.

Publisert

Anders Hecht-Pedersen, der tidligere har været Vice President i Bladt Industries, tiltræder stillingen med det samme og er fra dag ét sat på en klar mission om at videreudvikle organisationen og tilføre virksomheden et strategisk løft, der skal være med til at fremtidssikre en af byens vigtigste arbejdspladser.

Nu tiltræder Anders Hecht-Pedersen stillingen som ny administrerende direktør, for værftet og Vestkajens Maskinværksted og det er en særdeles erfaren og strategisk tung kapacitet, der således stiger ombord. Anders Hecht-Pedersen har i mere end 20 år drevet virksomheden Nicon Industries, som han solgte i 2017.

Nicon Industries er specialiseret i store stålkonstruktioner til den maritime sektor og offshore-industrien, hvilket har givet Anders Hecht-Pedersen et vigtigt kontaktnet i ind- og udland samt en solid erfaring, som er gunstig for Hirtshals Yard. Efter salget af Nicon Industries var Anders Hecht-Pedersen selvstændig i en periode, før han tiltrådte stillingen som projektleder og siden Vice President, Head of Procurement, i Bladt Industries.

Anders Hecht-Pedersen ser det som sin vigtigste opgave i at sikre Hirtshals Yards fremtidige fundament.

“Jeg er virkelig glad for at få muligheden for at sætte mit præg på så vigtige arbejdspladser som værftet og beddingen i Hirtshals. Jeg er sikker på at vi står med et uforløst potentiale på hænderne, men har samtidigt vist, at vi evner at samarbejde bredt på tværs af de mange industrier og virksomheder, som udgør hele økosystemet omkring Hirtshals Yard og Vestkajens Maskinværksted. Jeg vil tage aktivt del i at fremme de maritime erhverv, og føler mig overbevist om, at vi i fællesskab kan cementere Hirtshals som et af landets vigtigste kraftcentre for de mange unge, som ønsker at gøre karriere inden for fiskeriet og den maritime sektor,” lyder der fra den nyudnævnte administrerende direktør.

Hirtshals Yard er blandt landets førende, når det gælder servicering, reparation og vedligeholdelse af fiskefartøjer, færger og meget andet, hovedsageligt i den maritime branche.

Anders Hecht-Pedersen er ny administrerende direktør hos Hirtshals Yard og Vestkajens Maskinværksted.
Powered by Labrador CMS