Martec inviterer til åbent hus for interesserede studerende

Foto: Martec

Drømmer du om en uddannelse som skibsfører eller maskinmester? Eller er du bare interesseret i at høre, hvad det går ud på? Så kan du komme til åbent hus hos Martec på Hånbækvej, hvor du kan høre meget mere om dine fremtidsmuligheder.

Publisert

Den maritime uddannelsesinstitution Martec inviterer den 10. marts 2022 til åbent hus på Hånbækvej, hvor unge kan blive klogere på deres fremtidsmuligheder og høre nærmere om skolen.

Åbent hus finder sted klokken 17.00-19.30.

Program

  • 17.00 Oplev studiemiljøet og dagligdagen, når nuværende studerende på MARTEC viser rundt på skolen.

Under rundvisningen vil du opleve skolens faciliteter, værksteder, laboratorier, simulatorer og klasselokaler. Her vil undervisere og studerende vise forsøg og projekter frem.

  • 18.00 Stil spørgsmål til MARTECs ekspertpanel, som består nuværende og tidligere studerende fra MARTEC

Denne aften omdanner vi skolens Multisal til et fysisk debatforum… du sidder med spørgsmålene, vores besøgende eksperter står med svarene.

  • 19.00 Mød studievejledere og studerende på uddannelserne

Vi slutter aftenen af med en let anretning i skolens kantine. Her vil studievejledere og studerende stå til rådighed, og svare på alle spørgsmål du måtte have, fra SU, optag og lektier, til fredagsbar og festligheder.

  • 19.30 Tak for i aften og på gensyn

Vejledere og undervisere står stadig til rådighed, hvis du lige har et sidste spørgsmål, og vi går ikke hjem, før du har fået den information du har brug for.

For at gøre det lidt nemmere for interesserede, som kommer fra Aalborg eller Hjørring, har Martec i dagens anledning sat gratis busser ind, som kører direkte mellem MARTEC og henholdsvis Aalborg og Hjørring.

Du kan læse mere om Åbent hus-arrangementet, om transportmuligheder og tilmelding på linket her.

Powered by Labrador CMS