Endnu en stor dansk shippingvirksomhed dropper Rusland

Foto: Blue Water Shipping

Blue Water Shipping melder sig i rækken af store danske virksomheder, der nu har droppet alle sine aktiviteter i både Rusland og Belarus.

Publisert

Den maritime branche fortsætter sine sanktioner mod Rusland efter præsident Vladimir Putin for halvanden uge siden igangsatte sin invasion af nabolandet Ukraine.

Fredag meldte den danske shippingvirksomhed Blue Water sig som den seneste i rækken af maritime aktører, der viser sin bekymring over Ruslands fortsatte militære aktioner i Ukraine.

“Vi følger situationen løbende og vurderer, hvordan de stigende mængder af sanktioner mod Rusland påvirker vores aktiviteter og evne til at servicere vores kunder. Vi sætter alle nye bookinger, kontrakter og aktiviteter på pause i Rusland og Hviderusland – dette inkluderer enhver transit gennem Rusland og Hviderusland,” lyder det blandt andet fra Blue Water i en meddelelse til sine kunder.

Den danske virksomhed er ikke repræsenteret med eget kontor eller personale i Ukraine, men de oplyser dog alle aktiviteter i Ukraine allerede er blevet stoppet.

“Blue Water respekterer sanktionerne og vil overholde dem. Vi forventer, at situationen vil forårsage flere pludselige ændringer i vores drift og service. Vi vil gøre vores yderste for at informere kunderne direkte og så hurtigt som muligt for at diskutere alternative løsninger til deres transport,” oplyser Blue Water.

Powered by Labrador CMS