Robert Uggla valgt som ny bestyrelsesformand for A.P. Møller-Maersk

Robert Mærsk Uggla. Foto: A.P. Møller-Maersk
Robert Mærsk Uggla.

Som den femte generation af Mærsk-familien, blev Robert Mærsk Uggla tirsdag valgt som bestyrelsesformand af A.P. Møller-Maersk ved virksomhedens generalforsamling.

Publisert

Den administrerende direktør i Maersk Holding, Robert Mærsk Uggla, blev tirsdag valgt som bestyrelsesformand for Danmarks største virksomhed, A.P. Møller – Maersk. Det skete ved en ordinær generalforsamling. Robert Mærsk Uggla tager over på posten efter Jim Hagemann Snabe.

Ved samme generalforsamling blev der også fundet en erstatning for Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla, som træder tilbage som næstformand. Hun er blevet erstattet af bestyrelsesmedlem Marc Engel. Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla har været næstformand i A.P. Møller – Maersk siden 2003 og er desuden også formand for A.P. Møller Holdings.

“Jeg er meget ydmyg over at acceptere valget som bestyrelsesformand for selskabet. Vi påbegyndte omstruktureringen og fornyelsen af A.P. Møller – Maersk i 2016 og er nået langt på mange fronter. Jeg er taknemmelig for Ane (Mærsk Mc-Kinney Uggla, red.) og Jim (Hagemann Snabe, red.)’s bidrag til virksomheden og deres personlige støtte også i fremtiden. Jeg ser frem til at fortsætte A.P. Møller – Maersks transformation i tæt samarbejde med Marc Engel, bestyrelsen og ledelsen,” lyder det fra Robert Mærsk Uggla.

Powered by Labrador CMS