Projektdirektør er ny formand for aalborgensisk erhvervsnetværk

Lars Jøker. Foto: Port of Aalborg
Lars Jøker.

Projektdirektør i Port of Aalborgs nye Research & Development-afdeling, Lars Jøker, er ny formand i ErhvervsNetværk 9220. Han tager over for en anden Port of Aalborg-profil, nemlig Teknik- og Bæredygtighedschef, Mette Schmidt.

Publisert

Når ErhvervsNetværk 9220 den 3. marts samles til årets generalforsamling, bliver det med en ny formand for bordenden. Lars Jøker har fra årsskiftet taget over fra Teknik- og Bæredygtighedschef i Port of Aalborg Mette Schmidt, der efter mere end 3 år som formand nu vender tilbage til rollen som næstformand.

59-årige Lars Jøker har været en del af ErhvervsNetværk 9220’s bestyrelse i tre år, hvor han hidtil har bestridt posten som kasserer.

Lars Jøker er projektdirektør for Port of Aalborgs nye og samlede udviklingsindsats, kaldet Research & Development, som bygger videre på arbejdet, der er startet i det maritime videnscenter Center for Logistik og Samarbejde. Han har tidligere erfaring fra blandt andet Udenrigsministeriet og Teknologiske Institut, og nu glæder han sig over endnu en spændende rolle i ErhvervsNetværk 9220.

“Jeg er først og fremmest enormt ydmyg og stolt over at blive udnævnt til formand. Netværket spiller en stor rolle for erhvervsudviklingen i Aalborg Øst, der er et meget vigtigt vækstområde i Nordjylland. Foruden vækst og arbejdspladser bidrager netværkets medlemmer i høj grad også til den generelle udvikling af bydelen til glæde og gavn for borgere, foreninger og erhvervsdrivende,” siger Lars Jøker.

Erhvervsnetværkets grønne ambitioner gav liv til Green Hub Denmark
ErhvervsNetværk 9220 blev stiftet i 2010 og har siden ageret katalysator for en lang erhvervsfremmende aktiviteter i Aalborg Øst-området. Det var eksempelvis blandt netværkets bestyrelse og mange medlemmer, at frøet spirede til de indledende tanker om det, der skulle føre til etablering af Green Hub Denmark.

I dag er Green Hub Denmark en anerkendt partnerkreds af aktører, herunder Port of Aalborg, der med afsæt i Aalborg og Nordjylland samarbejder om udviklingen af grønne forretningsmodeller og løsninger.

Ifølge Lars Jøker er netop Green Hub Denmark et godt eksempel på, hvad ErhvervsNetværk 9220 er i stand til at udrette.

“Green Hub Denmark er et fantastisk eksempel på Aalborgs evne til at samarbejde på tværs af offentlige og private aktører, ligesom det er en god platform for ErhvervsNetværk 9220. Aalborg Øst har nemlig en strategisk unik lokation, hvor flere virksomheder driver forretning med afsæt i den grønne dagsorden. Samtidig er Aalborg Universitet beliggende i området, hvilket har haft kæmpe indflydelse på, at vi kan facilitere den grønne omstilling lige netop i Aalborg Øst,” siger han.

“De seneste to år har selvsagt været udfordret af, at vi ikke har kunnet afholde fysiske arrangementer i samme udstrækning, som vi har ønsket. Men nu kan vi nu for alvor begynde igen at fokusere på den relationsskabelse, som har været en afgørende brik i udviklingen af postnummer 9220. Ligeledes håber vi også at kunne sætte nye skibe i søen, for nu at blive i den maritime jargon. Når det så er sagt, så kan jeg ikke vente med igen at byde medlemmer velkommen til netværksarrangementer og morgenmøder,” lyder det fra Lars Jøker.

Powered by Labrador CMS