Port of Aalborg præsenterer grøn erhvervspark til NET ZERO Pathways

Foto: Port of Aalborg

Mød Port of Aalborg på konferencen NET ZERO Pathways 2022, hvor de præsenterer Gate to Green: fremtidens grønne erhvervspark.

Publisert

Port of Aalborg er med, når dørene i dag åbnes til NET ZERO Pathways 2022 i Aalborg Kongres & Kultur Center. Ved konferencen sætter havnen fokus på den grønne omstilling og præsenterer konceptet Gate to Green, der redefinerer nutidens erhvervsparker ud fra en bæredygtighedsfokuseret tilgang til at drive erhvervspark.

Til NET ZERO Pathways 2022 stilles der skarpt på, hvordan den grønne omstilling, forretning og sektorkobling kan gå hånd i hånd. Et emne, der har været øverst på Port of Aalborgs dagsorden i den seneste årrække. Som pioner inden for grøn omstilling ser havnen sig som en del af løsningen og imødekommer det ansvar, de har som havn og erhvervspark, og deres erfaring med grøn omstilling skal komme små og mellemstore virksomheder til gode.

Virksomheder med grønne ambitioner, der i fremtiden placerer sig i Port of Aalborgs erhvervspark, bliver en del af konceptet Gate to Green, hvor de assisteres på rejsen mod klimaneutralitet. De bliver en del af et community med fokus på grøn transformation, for i erhvervsparken forenes bæredygtigt byggeri, datadrevet teknologi og grønne transport- og logistikløsninger.

Port of Aalborg kan mødes på konferencen på både stand 108 og ved Speaker’s Corner klokken 11:30, hvor Port of Aalborgs bestyrelsesformand, Lasse Frimand Jensen, præsenterer Port of Aalborg grønne ambitioner.

Powered by Labrador CMS