Flere danskere vil sejle på påskeferie med Stena Line

Foto: Stena Line

Stena Line har frem mod påskeferien oplevet en femdobling i antallet af danske bookinger på ruten mellem Grenå og svenske Halmstad sammenlignet med samme tid sidste år.

Publisert

Danskerne kigger igen mod udlandet, når de skal planlægge deres ferie, og især Sverige synes at være et populært rejsemål i år. Interessen for ture til Sverige er heller ikke gået ubemærket hen hos færgerederiet Stena Line, der oplever, at antallet af danske bookinger på ruten Grenå-Halmstad er femdoblet sammenlignet med påsken og højsæsonen sidste år.

Hos Stena Line bliver årets højsæson kickstartet i påsken, hvor flere danskere har valgt at booke billet til færgeruten Grenå-Halmstad for at holde ferie i Sverige. Hos Stena Line har man positive forventninger til den kommende tid, og færgerederiet forventer en påske og højsæson, hvor antallet af bookinger vil nærme sig niveauet fra før pandemien.

“Det er meget positivt, at danskerne har fået øjnene op for færgeruten Grenå-Halmstad, og at de vælger at booke deres ferie med Stena Line. Vores bookingtal for påsken er femdoblet sammenlignet med sidste år, og alt tyder på, at interessen forsætter hen over sommeren. Med færgen fra Grenå til Halmstad er det let at tage fra Jylland på ferie eller forlænget weekend i de skønne omgivelser på den svenske vestkyst,” siger Regional Travel Manager hos Stena Line, Julia Kronberg.

Forårets helligdage og forlængede weekender rummer mange muligheder for ture og udflugter, og her er det nemt for både familier, par og venner at rejse med Stena Line. Med bilen pakket kan man køre ombord på Stena Nautica i Grenå og være fremme i Halmstad på bare 4 timer og 35 minutter. Feriestemningen starter allerede ombord på færgen, hvor passagerer kan nyde havudsigten, kigge i færgeshoppen, tage forsmag på den svenske ”fika” med kaffe og kage eller nyde et godt måltid mad på restauranten. På færgen er der også biograf, og for de små forvandles færgeoverfarten til et legende eventyr i Happy World.

Fremme i den vestsvenske kystby Halmstad er der mange oplevelser for både store og små. Byens hyggelige små gader, charmerende kyststrækninger og den direkte færgeforbindelse til Danmark gør Halmstad til en oplagt ferieby. Er man i bil, er der også rig mulighed for at udforske den vestsvenske natur uden for Halmstad, eller man kan tage en tur til Sveriges næststørste by Göteborg, der ligger under to timers kørsel fra Halmstad. Her kan man både opleve byens puls, de historiske kanaler og ikke mindst Liseberg, Nordens største forlystelsespark. Man kan også tage færgen direkte til Göteborg via Stena Lines rute Frederikshavn-Göteborg.

Powered by Labrador CMS