Europæisk centrum for fiskeri – Ny bestyrelse sætter ambitiøs kurs

Hanstholm Havns nye bestyrelse. Fra venstre- næstformand Jens Kristian Yde, Lone Saaby, Kristian Bjerregaard, formand Kristian Jensen, Jan N. Hansen, Marianne Nielsen og Søren Mattesen. Foto: Bertel Bolt / Hanstholm Havn
Hanstholm Havns nye bestyrelse. Fra venstre- næstformand Jens Kristian Yde, Lone Saaby, Kristian Bjerregaard, formand Kristian Jensen, Jan N. Hansen, Marianne Nielsen og Søren Mattesen. Foto: Bertel Bolt / Hanstholm Havn

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

DCIM100MEDIADJI_0651
Kæmpe fald - Prisen på hummer styrtdykker i Sverige
Danske fiskere får bedre arbejdsforhold
Flere millioner til fiskerne: Ophugningsstøtte i Østersøen fordobles
Foto Hempel AS
Hempel knytter kreditfaciliteter på 1,5 mia. euro til bæredygtighed
Fisketrawler
Tre ud af fire vil have forbud mod bundtrawl i beskyttet hav
Smuk video: Kom helt tæt på Danmarks nye hurtigfærge
Smuk video: Kom helt tæt på Danmarks nye hurtigfærge

Hanstholm Havns nye bestyrelse var i forrige uge samlet til deres første bestyrelsesmøde, og allerede fra første samling har de sat kursen mod en ambitiøs fremtid.

Den nytiltrådte havnebestyrelse ser frem til at gå ombord i arbejdet og stå i spidsen for Hanstholm Havns udvikling over de kommende fire år. Her vil fokus være på en fortsat udvikling af havnens kerneforretning, fiskeriet, mere gods over kaj med ambitioner om nye containerruter til omkringliggende nøglemarkeder samt realisering af en stor energirevolution på Hanstholm Havn.

“Hanstholm Havn har altid været kendetegnet ved fiskeriet. Det er omdrejningspunktet for havnens og byens DNA og et vigtigt forretningsben, som vi i den nye havnebestyrelse har et stort fokus på at videreudvikle for at styrke Hanstholm Havns stærke rolle som et europæisk centrum for salg og håndtering af konsumfisk,” lød det efter mødet fra Hanstholm Havns formand, Kristian Jensen.

“Sideløbende med aktiviteterne omkring fiskeriet og tiltrækning af flere godsaktiviteter er havnen i gang med en meget ambitiøs udvikling, hvor vedvarende energi og Power-to-X bliver meddefinerende for havnens identitet. Et stort energifællesskab er under opsejling, og her skal vi som bestyrelse stille skarpt på rettidig udvikling, så det store udviklingspotentiale bliver realiseret med nye aktiviteter og indtægter til følge,” sagde han.

Hanstholm Havn har også et stort fokus på udvikling af særlig akvakultur og godshåndtering foruden generel drifts- og logistikoptimering og andre udviklingsprojekter. De nytiltrådte bestyrelsesmedlemmer vil hver beskæftige sig med en række konkrete opgaver, som matcher de kompetencer, de bibringer havnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære denne uge

DCIM100MEDIADJI_0651
Kæmpe fald - Prisen på hummer styrtdykker i Sverige
Fisketrawler
Tre ud af fire vil have forbud mod bundtrawl i beskyttet hav
Nordwind
Se billederne: Krigsfiskekutter på værft i Hvide Sande
Spildevand i Agersø Sund
Føler sig overset - Fiskere har kæmperegninger og får ingen hjælp
Scanel
Orskov Group køber sig ind i Scanel - Her er den nye ejerkreds

Relaterede artikler