I dag inviterer maritime virksomheder til Åbent Hus

Foto: Orskov Yard
Foto: Orskov Yard

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Foto Tengyart Unsplash
Se videoen: Hvidhval død efter spektakulær redningsaktion
Tidligere DF-formand scorer kassen som havnechef i Aalborg
Tidligere DF-formand scorer kassen som havnechef i Aalborg
Foto- Wavy Wonders
Danskere vil lave international forretning på tangchips
Se billederne: Norwegian Cruise Line fejrer endnu en Prima Class-søsætning
Se billederne: Norwegian Cruise Line fejrer endnu en Prima Class-søsætning
Politi finder 700 kilo kokain på Maersk-containerskib
Politi finder 700 kilo kokain på Maersk-containerskib

De tre maritime virksomheder virksomheder Orskov Yard, VMS Group og Scanel International inviterer i dag til Åbent Hus for unge, for at vise Det Blå Danmarks karrieremuligheder frem.

Det er de maritime virksomheder Orskov Yard, VMS Group og Scanel International, der står bag invitationen. Med deres placeringer på Frederikshavn Havn ligger de lige dér, hvor det sker, for havnen ligger ud til verdens tredje travleste farvand. Fælles for virksomhederne er også, at de rummer mange forskellige karrieremuligheder. Det vil de tre virksomheder med arrangementet give de unge et indblik i.

“Virksomhederne har ansat alt lige fra smede og maskinmestre til ingeniører og marketingkonsulenter. Og de unge kan være sikre på, at der bliver rift om dem, hvis de vælger at gå den maritime vej. Det maritime område er inde i en rivende grøn udvikling, og virksomhederne har brug for unge, dygtige medarbejdere,” lyder det fra Orskov Yards direktør, Christina Ørskov.

Til åbent hus-arrangementet vil de unge gæster blive vist rundt af lærlinge, der selv har taget en ungdomsuddannelse i Frederikshavn Kommune, og som er ved at gøre deres uddannelser færdige hos de tre virksomheder.

“Ved arrangementet vil nogle af vores unge medarbejdere fortælle om, hvilke overvejelser de gjorde sig, da de valgte en karriere indenfor den globale, maritime el-branche. For eksempel kan man som maritim elektriker få serviceopgaver både på værftet i Frederikshavn, i offshore-branchen og ombord på skibene rundt i verden,” siger Resource Planner hos Scanel, Karina Nygaard.

Danmark er verdens femte største søfartsnation, og at det er en global branche mærkes også i det internationale miljø, der er på havnen i Frederikshavn. Hvis man er særligt eventyrlysten, kan en maritim karriere også give mulighed for at rejse og arbejde i udlandet.

“Kan man lide at rejse, så får man rig mulighed for det. Vi har afdelinger i Brasilien og i Namibia i Afrika. Og som for eksempel skibsmontør kan du vælge at sejle på verdenshavene,” siger workshop manager hos VMS Group, Kim Brohus.

Arrangementet “Unge på Havnen” finder sted i Frederikshavn på Havnepladsen 12, bygning 15, 31. marts klokken 18.00 til 21.00. Både forældre og venner er velkomne til at tage med, men man skal tilmelde sig arrangementet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære denne uge

Revlehaj
Dramatisk video: Sensationel hajfødsel i Kattegatcentret
Foto Tengyart Unsplash
Se videoen: Hvidhval død efter spektakulær redningsaktion
Foto Blue Water Shipping
Kom med til kæmpe jubilæumsfest, når Blue Water fylder 50
Stort olieudslip truer – FN arbejder på redningsoperation med dansk støtte
Stort olieudslip truer – FN arbejder på redningsoperation med dansk støtte
Foto ROMU
Levende kulturarv: Efter to års pause samles fjordens træskibe igen

Relaterede artikler