Invitation til Havnekonference 2022 – Fremtidens havn

Logo_havnekonference22_RGB

Er fremtidens havn både grøn og blå og er der sol, blæst, sand og vand? Eller mere by og land? Havnekonferencen stiller spørgsmålene og giver veloplagte bud på svar, når Musikkens Hus i Aalborg den 25. og 26. april danner ramme om Danske Havnes store Havnekonference.

Publisert

Port of Aalborg er vært, når Danske Havne på Havnekonferencen 2022 inviterer alle havne, politiske aktører, samarbejdsparter og aktører i godstransportkæden til et par aktive konferencedage, hvor alle får mulighed for at bidrage til at fremme udviklingen af de danske erhvervshavne og finde gode løsninger på interessante dilemmaer.

Byen er velvalgt, for Port of Aalborg er en vækstdynamo og en moderne havn, der både er et knudepunkt for traditionel skibstransport og en af nøglespillerne i Danmarks store og voksende havvindmølle-succes. Grøn omstilling er et kernefokus på de danske havne, og på Havnekonferencen udkommer også Danske Havnes anden udgivelse om ”Grønne erhvervshavne”. Den første af de årlige rapporter udkom i fjor.

På årets Havnekonference, der har titlen ”Fremtidens havn – rammerne, kunderne byen og klimaet”, vil der være faglige og politiske oplæg, politisk debat mellem transportpolitiske nøglespillere fra Christiansborg og Årets Bæredygtighedspris bliver overrakt.

Der vil være udstillerpladser tilgængelige i det omfang arrangørens lokaler tillader det. Associerede medlemmer vil som udgangspunkt have førsteret til udstillerpladserne.

Du kan læse meget mere om programmet for konferencen og se, hvordan du tilmelder dig på linket her

Powered by Labrador CMS