Tragisk fremgang – Migranterne strømmer over Den Engelske Kanal

Foto: UK Border Force

Over 350 personer er de seneste dage ankommet i små både til Storbritannien efter at have krydset Den Engelske Kanal fra Frankrig. Alene søndag ankom over 250 personer.

Publisert Sist oppdatert

Migrantkrisen mellem Frankrig og Storbritannien fortsætter i år for fuld styrke. Trods flere tiltag for at forhindre migranter i at krydse Den Engelske Kanal fra det europæiske fastland til De Britiske Øer, så er der nemlig lange udsigter mod at stoppe migrantstrømmen.

Over de seneste dage er 350 personer ankommet i små både til den britiske kyst, og alene søndag ankom 254 migranter. Det oplyser det britiske forsvarsministerium.

Sidste år ville regeringen uddanne sin kystbevogtning i at “skubbe” de største migrantbåde tilbage i havet og bede dem sejle retur til Frankrig, og senest har Storbritannien lavet en aftale med Rwanda, så de kunne sende nogle af migranterne til et modtagecenter i det østafrikanske land.

I årets første fire måneder er over 7.000 migranter ankommet til landet. Det er tre gange så mange som på samme tidspunkt sidste år.

Powered by Labrador CMS