Prøver igen – Royal Arctic Line ansætter ny økonomidirektør

Foto: Royal Arctic Line
Foto: Royal Arctic Line

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Politikutterne til salg
Ordensmagten sælger ud - Køb en grønlandsk politikutter
Ny drone styrker Søværnets overvågning af havmiljøet
Ny drone styrker Søværnets overvågning af havmiljøet
Kinesisk flag. Kina
Video: Kinesisk spionskib opdaget ved hemmelig flådebase
Screenshot 2022-05-19 at 00.21
Everfuel og Aarhus Havn indgår aftale om ny brintstation
Foto Nicholas Doherty Unsplash
Klimatopmøde på Esbjerg Havn - 10.000 vindmøller til Nordsøen

Bestyrelsen i Royal Arctic Line har udpeget Jørgen Aqe Møller som ny økonomidirektør. Han skal dermed afløse for Peter Christoffersen i forbindelse med hans planlagte fratrædelse.

I starten af april kunne Royal Arctic Line (RAL) præsenterede Jan Egtved Knudsen som afløser for virksomhedens økonomidirektør Peter Christoffersen. Allerede den 12. april – godt en uge senere – måtte Jan Egtved Knudsen dog trække sig fra stillingen af private årsager, og nu forsøger rederiet sig så igen.

Denne gang har bestyrelsen i Royal Arctic Line fra 15. maj ansat Jørgen Aqe Møller som ny økonomidirektør. Det oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

Jørgen Aqe Møller kommer fra en stilling som ansvarlig for Risiko og Processtyring i Royal Arctic Lines økonomiafdeling hvor han tiltrådte i 2017. Jørgen er uddannet civilingeniør fra DTU og har efterfølgende suppleret sin uddannelse med en HD i Regnskab og Økonomistyring samt en HD i Finansiering fra CBS. Jørgen har erfaringer som softwareudvikler, konsulent i den finansielle sektor i Danmark samt som økonom i Finansdepartementet i det Grønlandske Selvstyre.

Læs også: Royal Arctic Lines nye økonomidirektør trækker sig før han begynder

“Bestyrelsen har udpeget Jørgen Aqe Møller som en meget velegnet CFO kandidat fra selskabets egne rækker. Jørgen er med sin faglige baggrund yderst kompetent til at indgå i direktionen, der skal føre selskabet ind i realiseringen af den nye strategi. Bestyrelsen er meget tilfreds med, at Jørgen har accepteret og ønsket at påtage sig ansvaret som CFO/Økonomidirektør,” lyder det fra bestyrelsesformand i RAL, Ulrik Blidorf.

“Det er en stor glæde for os i Royal Arctic Line, at vi har en talentmasse der kan træde til når det gælder. Jørgen styrker vores direktion på de kompetencer som er så vigtige for os: Den stærke langsigtede risikostyring, formidabelt syn på effektivisering af processer sammenholdt med et solidt kendskab til vores samfund og vort livsvigtige virke. Vi må erkende, at selvom vi har fulgt en proces med ekstern søgning via et anerkendt bureau, så har processen ikke formået at få vores interne kandidater frem, men det lykkedes endelig, da vi pludselig var i en situation hvor vi skulle starte helt forfra,” siger CEO i rederiet, Verner Hammeken.

“Jeg ser frem til, sammen med den øvrige direktion, at medvirke til en øget samfundsværdi af de vigtige forandringer som Royal Arctic Line har udført i de senere år. Det bliver spændende at bidrage til løbende at få optimeret og strømlinet brugen af den etablerede infrastruktur til gavn for vores slutkunder, den grønlandske befolkning,” lyder det fra den nye økonomidirektør, Jørgen Aqe Møller.

Jørgen Aqe Møller. Foto: Royal Arctic Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære denne uge

Politikutterne til salg
Ordensmagten sælger ud - Køb en grønlandsk politikutter
Fregatten Niels Juel Foto Iben Valery : Forsvaret
Stor dansk-amerikansk militærøvelse kommer til Bornholm
Kinesisk flag. Kina
Video: Kinesisk spionskib opdaget ved hemmelig flådebase
Dronen skal testes fra denne uge
Ny drone styrker Fiskeristyrelsens overvågning af havmiljøet
Screenshot 2022-05-14 at 17.03
Voldsom video: Yacht i flammer i kendt nationalpark

Relaterede artikler