Stor fremgang for DFDS – Får stærk start på 2022

Aura Seaways. Foto: DFDS / Twitter
Aura Seaways.

DFDS kunne onsdag morgen præsentere et særdeles stærkt kvartalsregnskab for årets første tre måneder, hvor omsætningen steg med hele 52 procent.

Publisert Sist oppdatert

Det danske rederi DFDS har noteret en markant fremgang i omsætningen i årets første tre måneder. DFDS’ omsætning steg nemlig med imponerende 52 procent til 5,7 milliarder kroner, mod 3,8 milliarder i samme periode sidste år. Det viser rederiets netop offentliggjorte kvartalsregnskab.

Samtidig steg driftsindtjeningen med 9,5 procent til 822 millioner kroner, mens det samlede resultat før skat dog faldt med 22,5 procent til 149 millioner kroner.

Fragtmængderne på rederiets færger steg i første kvartal, hvor også opsvinget i passagersiden fortsatte med at sige, og samlet set fastholder redereriet sine forventninger til årsresultatet.

“Vi tilpasser os løbende til udfordringer og muligheder, og er godt på vej til at løfte indtjeningen med mere end 20 procent i 2022,” lyder det fra CEO i DFDS, Torben Carlsen, i en kommentar til kvartalsregnskabet.

Med den stærke start på 2022 fastholder DFDS sine forventninger til hele året med et EBITDA på mellem 3,9 og 4,4 milliarder kroner og en omsætningsvækst øget til omkring 30 procent mod tidligere 23 – 27 procent.

Powered by Labrador CMS