Bila køber konkursramt nordjysk automatikfirma

Bila køber konkursramt nordjysk automatikfirma

Koncernen Bila, der leverer produktionsoptimering- og udstyr til blandt andet produktion af vindmøkker, har opkøbt det konkursramte nordjyske automatikfirma CF Matic.

Publisert Sist oppdatert
Bila køber konkursramt nordjysk automatikfirma

Fremtiden har været usikker for de 20 ansatte i CF Matic A/S i Thisted, siden virksomheden gik konkurs i starten af maj, men nu er løsningen for virksomhedens fortsættelse fundet, endda i lokalområdet. Det bliver nemlig Danmarks største automationshus med hovedkontor i Nykøbing Mors, der fra fredag har overtaget konkursboet og således sikrer en fortsættelse af aktiviteterne i virksomheden.

I dag kan de 20 medarbejdere i CF Matic dermed igen møde ind på deres arbejdsplads på Vilhelmsborgvej 8 i Thisted efter en uvis periode.

Som ejer af CF Matic har Bila A/S til hensigt at fortsætte CF Matics aktiviteter og færdiggøre de igangværende projekter, hvoraf størstedelen er til større kunder i medico- og fødevareindustrien.

”Det er vigtigt for mig at understøtte udviklingen i lokalområdet her i Thy, hvor jeg selv stammer fra, og hvor ideen til BILA oprindeligt opstod. På den måde har vi allerede solide rødder i Thy. I Bila investerer vi i mennesker, og i dette tilfælde tilføjer vi nogle vigtige kompetencer til vores organisation. Vi kender mange af medarbejderne i CF Matic, så derfor ved vi, at det er meget dedikerede og kompetente medarbejdere med værdier, der passer godt til Bilas virksomhedskultur, så vi glæder os meget til at samarbejde med vores nye kolleger i Thisted,” siger CEO i Bila Group, Jan Bisgaard Sørensen.

De enkelte virksomheder i Bila Group specialiserer sig i automatisering rettet mod forskellige produktionsformer og kundesegmenter.

Med CF Matic udbygges kompetencerne primært indenfor medico-industrien. Samtidig udvikler Bila Group best practice på alle relevante områder som projektstyring, systematik i maskin- og løsningsudvikling, softwareudvikling og meget mere. Målet er at kunne levere de bedste løsninger til kunderne, have tilstrækkelig kapacitet samt at kunne tilbyde service internationalt.

The post Bila køber konkursramt nordjysk automatikfirma first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS