Voldsom video – Flere mister livet i færgebrand

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Mindst syv personer har mistet livet i en brand ombord på den filippinske færge Mercraft 2.

Publisert

En voldsom brand ombord på færgen Mercraft 2 i Filippinerne har kostet mindst syv personer livet. Det oplyser den filippinske kystvagt.

Færgen var på vej fra øen Polillo mod Filippinernes største ø Luzon, da den af endnu uvisse årsager brød i brand med i alt 124 passagerer og 10 besætningsmedlemmer ombord.

120 personer er blevet reddet i land, mens syv altså er omkommet, mens en eftersøgning af de restende otte savnede personer er iværksat. Af de overlevende er 21 personer bragt på hospitalet med kvæstelser.

En anden færge befandt sig blot 500 meter fra Mercraft 2, da branden brød ud. De var hurtigt fremme ved ulykken, hvor de kunne se flere passagerer fra færgen springe overbord for at undgå flammerne.

“Vi var i stand til at redde 40 overlevende. Men to har mistet livet. De var heldige, for vi kom ligeledes fra Polillo. De overhalede os, men vi var lige i nærheden,” siger kaptajn Brunette Azagra ifølge det franske nyhedsbureau AFP til en lokal radiostation i Filippinerne.

In the #Philippines, a fire broke out on the passenger ship Mercraft 2. At least seven people died, in total there were 142 people on board, 105 people were rescued #fire #fires #Incendiopic.twitter.com/uwgwYanOfD

Powered by Labrador CMS