Nordjyske Green Instruments forbereder sig igen på vækst

Foto: Green Instruments
Foto: Green Instruments

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Fiskekasserne på Thyborøn Fiskeauktion
Fiskefassefarce - Fiskeauktionerne vil have politikerne på banen
Fiskekasser på Thyborøn Fiskeauktion
Farce hos Fødevarestyrelsen - Sag om fiskekasser trækker ud
Henning Kjeldsen
Opgiver at anke til Højesteret - Henning Kjeldsen vinder retssag
Sådan placeres fiskekasser under sortering på en fiskeauktion i Holland
Det siger lovgivningen om fiskekassernes placering
Foto DTU Aqua
Kystbeskyttelse med kunstige rev skal testes på Samsø

Den nordjysk virksomhed Green Instruments A/S er sluppet ud af 2021 med et ’tilfredsstillende’ overskud trods fald i omsætningen.

Nordjyske Green Instruments har netop offentliggjort koncernårsregnskab for regnskabsåret 2021, som var et år præget af usikkerhed på de globale markeder. Omsætningen faldt i 2021, men en tilpasning af omkostningsbasen sikrede et sundt driftsresultat med et ifølge virksomheden “tilfredsstillende” overskud på 16,9 millioner kroner.

I slutningen af regnskabsåret blev det dog besluttet at nedskrive en del af varelageret – en beslutning, der blev drevet af de seneste års ændrede markedsforhold, og det resulterede i et negativt driftsresultat på -6,5 millioner kroner.

I løbet af 2021 har virksomheden tilpasset sig de nye markedsforhold, og en ny ledelse er indsat for at sikre positiv udvikling af forretningen mod yderligere vækst.

”Et solidt økonomisk fundament har gjort det muligt for os at gøre status i vores markeder og forberede forretningen på flere nye markedsmuligheder. Med Green Instruments’ kompetencer, produkter og den nye ledelse, står virksomheden i en stærk og unik position for at udvikle sig de kommende år. Måling og validering af mange nye, grønne løsninger bliver afgørende i den grønne omstilling, og her kommer Green Instruments’ produkter til at spille en stor rolle. Måling i forbindelse med sikkerhed er ligeledes et markedssegment, hvor vi forventer stor vækst i fremtiden,” lyder det fra bestyrelsesformand i Green Instruments, Karsten Ries.

“Vi kunne godt have ønsket os bedre markedsvilkår i 2021, men situation med COVID-19 og dens følgevirkninger har haft store konsekvenser for de globale markeder, vi befinder os i. Nu er virksomheden tilpasset og er klar til at udnytte vores unikke kompetencer og produkter, der passer perfekt ind i den grønne omstilling, som vil præge verden de kommende mange år,” siger Karsten Ries.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære denne uge

Henning Kjeldsen
Opgiver at anke til Højesteret - Henning Kjeldsen vinder retssag
Fiskekasser på Thyborøn Fiskeauktion
Farce hos Fødevarestyrelsen - Sag om fiskekasser trækker ud
Hajkutteren Carmelan
Se billederne: 70 tons tung hajkutter til restaurering i Hvide Sande
HG333 Isafold
Så er den her - HG 333 Isafold er ankommet til Hirtshals
Sådan placeres fiskekasser under sortering på en fiskeauktion i Holland
Det siger lovgivningen om fiskekassernes placering

Relaterede artikler