Ny rekord! Fortsat stigning i rejsende med ForSea over sundet

Arkivfoto: ForSea

Færgerederiet ForSea, der sejler mellem Sverige og Danmark fortsætter fremgangen ovenpå coronapandemien, og henover Kristi Himmelfart-ferien satte rederiet ny rekord for passagerer.

Publisert Sist oppdatert

Færgerne syder af liv, butikkernes store udbud lokker, restauranten er fuldt booket og nye rekorder sættes. Sådan er den øjeblikkelige hverdag hos færgerederiet ForSea, der sejler både passagerer og fragt mellem Sverige og Danmark.

Særligt mængden af passagerer er gået massivt frem ovenpå coronapandemien, og henover den nyligt overståede Kristi Himmelfart-ferie kunne ForSea notere et rekordstort antal rejsende.

Samlet rejste 135.000 personer med ForSea i perioden onsdag den 25. maj til søndag den 29. maj. Ser man kun på landgangssiden viser tallene rekordhøje 80.000 passagerer i dagene 21.-29. maj. Et antal som slår den tidligere ugerekord fra 2017.

”Det er med glæde, at vi kan konstatere, at vi slår rekorden fra 2017. Det bliver tydeligt for os, at udbuddet ombord og rejsen i sig selv er virkelig værdsat af vores passagerer. Vi fortsætter med at knytte regionen sammen og medvirker til øget aktivitet hos såvel handels- som restaurantlivet på begge sider af sundet. Samtidig ser vi en stigning i salget ombord og en fuldt booket restaurant. Glædeligt på alle måder,” siger CEO hos ForSea, Kristian Durhuus.

Powered by Labrador CMS